Славенко Ристић посјетио Фудбалски клуб „Јединство“ из Сувог Поља: Фудбалски клубови значајна мјеста спортског и друштвеног окупљања младих у Семберији :: Semberija INFO ::

 

Славенко Ристић посјетио Фудбалски клуб „Јединство“ из Сувог Поља: Фудбалски клубови значајна мјеста спортског и друштвеног окупљања младих у Семберији


Славенко Ристић, кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске, посјетио је играче, тренере и руководство Фудбалског клуба „Јединство“ из Сувог Поља, те подржао рад и резултате овог узорног спортског колектива.

Фудбалски клуб „Јединство“, један од најстаријих у Семберији, идуће године прославиће 60 година постојања. Овај спортски колектив један је од ријетких који је пет деценија постојања обиљежио и штампањем монографије клуба, коју су поклонили Славенку Ристићу.

- Са задовољством сам подржао ФК „Јединство“, успјешан спортски колектив који представља значајно мјесто спортског и друштвеног окупљања младих у овом семберском и подмајевичком крају. Играчима, тренерима и руководству желим да још дуго његују богату традицију овог клуба и да у овој и у наредним сезонама постижу добре резултате – рекао је Ристић.

Ристић, који је и раније пружао помоћ овом спортском колективу, поздравио је добар почетак овогодишње сезоне ФК „Јединства“ у Подручној фудбалској лиги Семберије.

- Резултати су увијек плод добре организације, тренинга и труда руководства клуба да играчима обезбиједи најбоље услове. И у тиму и у руководству клуба су млади људи, који су свјесни чињенице да сваки спорт васпитава младе да постану бољи људи – нагласио је Ристић, дугогодишњи врхунски спортиста и спортски радник.

Чланови и руководство ФК „Јединства“ из Сувог Поља уручили су Славенку Ристићу захвалницу за допринос раду и резултатима овог успјешног фудбалског колектива.