СЛАВЕНКО РИСТИЋ: МОЈ КОЈЧИНОВАЦ И МОЈУ СЕМБЕРИЈУ УВИЈЕК САМ НОСИО У СРЦУ! :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ: МОЈ КОЈЧИНОВАЦ И МОЈУ СЕМБЕРИЈУ УВИЈЕК САМ НОСИО У СРЦУ!


- Могао сам да живим било гдје у свијету од свог знања и новца који сам поштено зарадио, радећи веома тешке послове. Могао сам, али нисам. Вратио сам се овдје. Знате зашто? Зато што волим Семберију, волим Бијељину, волим Републику Српску и све вас - поручио је Славенко Ристић, кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске на вечерашњој трибини у Којчиновцу.
 
Он је истакао да му је част што се обраћа пријатељима и родбини у родном селу његове мајке.


 

- Драги моји Семберци, драги моји Срби из Републике Српске, ви сте највећи и најважнији капитал и ресурс ове земље. Вама треба вјеровати, у вас се исплати улагати. Показао сам то у Братунцу, показао сам то и овдје у Бијељини. Показаћу то и у политици и нећу вас никада изневјерити – навео је Ристић.

Он је нагласио да су предсједник Милорад Додик и предсједница Жељка Цвијановић
дугогодишњи чувари Републике Српске и да их треба подржати на предстојећим изборима.
 

- Ако гласате за Милорада и Жељку, гласали сте за нашу слободу, за нашу Републику Српску. Ови други нуде нам унитарну БиХ, нуде нам сарајевске окове. Хвала лијепо! За то се нисмо борили. Наши борци, ствараоци Републике Српске, оставили су нам Српску као задужбину. Задатак ове генерације, којој ја припадам, је да сачувамо, заштитимо и политички и економски ојачамо Републику Српску. Ми то можемо, Милорад и Жељка то могу. Ови други неће, не могу и не знају! – рекао је Ристић.


 
На вечерашњој трибини окупили су се становници Којчиновца, Глоговца, Чардачина и Модрана, како би подржали кандидате на листи СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске и Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.