КОЈЧИНОВАЦ: СНСД ЈЕ ПОКРЕТ НАРОДА :: Semberija INFO ::

 

КОЈЧИНОВАЦ: СНСД ЈЕ ПОКРЕТ НАРОДА


СНСД је покрет народа, то је навећи комплимент који смо добили у овој кампањи, јер ми јесмо највећа и најмногобројнија странка која слуша шта народ жели за добробит своје Републике, не само у кампањи, већ деценију, и више уназад, изјавила је вечерас на трибину у Којчиновцу кандидат странке за Представнички дом Парламентарне скупштине из Изборне јединице два Данијела Ђукин.


 
„Пуне сале добрих домаћина на предизборним скуповима СНСД-а у Бијељини показују колико снажно грађани подржавају политику СНСД-а који је државотворна и најмногобројнија странка у Републици Српској. Желимо да се овим људима захвалимо за повјерење које нам дају годинама и да то повјерење продужимо и будемо на услузи сваком човјеку “ оцијенила је Ђукинова.
 

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину из Изборне јединице шест Драган Кнежевић итакао је је да је политика коју је СНСД водио протеклих 15 година стабилна и у интересу грађана и да бирачи препознају да је Милорад Додик прави вођа који треба да води Републику Српску у наредном периоду.

"Значајна је и лијепа вијест за све грађане Семберије и Републике Српске да ћемо сутра на посебној сједници Народне скупштине по хитној процедури измијенити Закон о легализацији нелегално изграђених објеката, што ће омогућити бесплатну легализацију више од 94.000 таквих објеката у Српској", рекао је Кнежевић, који је и актуелни посланик.



Он је истакао да је ова мјера помоћи најугроженијим грађанима и да Српска преузима терет легализације на себе, подсјећајући да је то била идеја и намјера Милорада Додика.
 
,,Сви који нисулегализовали своје објекте закључно са 31. 12. 2013. године када је било авионско снимање, биће легализовани. Мијењаћемо и Закон о пољопривредном земљишту, јер је велики број објеката изграшђен на њему и мора се извршити претварање у грађевинско , што се плаћало у претходном периоду, али ће и то бити бесплатно“ појаснио је Кнежевић.



Кандидат СНСД за Народну скупштину из Изборне јединице шест Бранка Гаврић подсјетила је грађане да је од доласка СНСД-а на власт је заиста много учињено улагањем у здравствени сектор и да је то разлог за повјерење бирача 2. октобра.
 
Ту смо и вечерас у Којчиновцу да се боримо за циљеве политика које су поставили Милорад Додик и Жељка Цвијановић и сви наши људи у СНСД. Доли смо и да подсјетимо како је било некада, а како је од доласка Савеза социјалдемократа на васт. Дужни смо да ,са грађанима Којчиновца и грађанима Републике Српске урадимо још више, а ми то можемо и ми то знамо и потрудићемо се да убиједимо грађа да смо ми та опција којој треба дати повјерење 2.октобра“ Рекла је Гаврићева. 



Као примјер рада владе СНСД она је навела изградњу болница, од којих је прва у Бијељини, али и мјере  пронаталитетне мјере попут накнаде за незапослене породиље и за мајке са четворо дјеце.