МИТРОВИЋ: НАРОД ЗНА ДА ЈЕ ГЛАС ЗА ДОДИКА И ЖЕЉКУ ГЛАС ЗА СТАБИЛНУ СРПСКУ :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ: НАРОД ЗНА ДА ЈЕ ГЛАС ЗА ДОДИКА И ЖЕЉКУ ГЛАС ЗА СТАБИЛНУ СРПСКУ


Народ јасно види да опстанак Републике Српске зависи од ових избора и сигуран сам да ће народ Семберије, ради наше будућности, дати гласове Милораду Додику за предсједника Републике Српске и Жељки Цвијановић за члана Предсједништва БиХ, поручио је у Којчиновцу носилац Листе СНСД за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединице шест Војин Митровић.
„Желимо поручити грађанима и подсјетити зашто треба гласати за Додика и Цвијановићеву: јер су одговорни политичари иза којих стоје дјела“, рекао је Митровић наглашавајући да СНСД води одговорну политику очувања Српске. 



На другој страни су Јелена Тривић и Мирко Шаровић, који би да се коцкају са Републиком Српском и хиљадама живота датих за њено стварање, проводећи политику која води ка унитаризацији БиХ. Митровић је подсјетио и на чињеницу да се Тривићева састала са Кристијаном Шмитом у Бања Луци.
,,Они су, од оних који их припремају и финансирају, задужени да преузму власт. То неће моћи, јер то народ не жели. Они би направили унитарну Босну и Херцеговину, да Република Српска изгуби идентитет. Ми немамо право, драги суграђани, да им дамо ту могућност. Не дамо им да се играју и коцкају са Републиком Српском“ нагласио је Митровић.
Митровић је рекао и да га радује што на терену сусреће велики број чланова СДС који прилазе кандидатима СНСД за посланике са ријечима да је садашња политика Милорада Додика исправна и да ће је подржати на овим изборима. 



„Оно са чим се посљедњих дана сусрећем и што ме, са једне стране, радује је велики број људи који су у Српској демократској странци, који схватају да је пут којим је она кренула погрешан, који говоре да ће сада сами поћи правим путем – путем Савеза независних социјалдемократа и коалиције,“ казао је Митровић и захвалио се људима из СДС Семберије који су то раније увидјели и сада подржавају избор Милорада Додика и Жељке Цвијановић.
О вриједностима и исправности политике Милорада Додика, Жељке Цвијановић и СНСД-а, говори и подршка Владе Републике Србије и предсједника Србије Александра Вучића. Потврду тога Митровић је, каже, и лично добио ових дана у Београду, приликом потписивања уговора о регулацији ушћа Дрине у Саву. 

Нова потврда подршке Србије услиједиће 15. септембра у Бијељини, за када је најављен долазак предсједника Вучића на обиљежавање почетка радова на ауто-путу Београд – Бања Лука у правцу од Бијељине ка Рачи. 
Митровић је на крају говора поновио да Српској требају људи који раде и позвао грађане да гласају и за кандидате СНСД-а за народне посланике из Семберије, наглашавајући да предстојећи избори нису избори за странке и појединце него за очување Српске.