МИ РАДИМО И ГРАДИМО, А ВИ САМО КРИТИКУЈЕТЕ И НЕ РАДИТЕ НИШТА!!! :: Semberija INFO ::

 

МИ РАДИМО И ГРАДИМО, А ВИ САМО КРИТИКУЈЕТЕ И НЕ РАДИТЕ НИШТА!!!


Foto: Ilustracija
Од свечаног обиљежавања “Дана српског јединства, слободе и националне заставе“ на тргу у Бијељини уз присуство предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, предсједника Републике Србије Александра Вучића и Његове светости Патријарха СПЦ господина Порфирија, опозиција и поједини медији покушавају да направе искривљену слику и наруше нераскидиво српско јединство.

Сутра ће бити озваничен почетак радова на аутопуту Бијељина-Рача од изузетног значаја за даље чвршће везе Републике Српске са Србијом и Европом и додатни развој цијеле ове регије. Овим чином потпуно су демантоване раније изјаве СДС и ПДП да се ради о лажном обећању, политичком маркетингу, предизборним обећањима.
Захваљујући власти Републике Српске предвођене СНСД-ом и несебичној братској помоћи Србије и предсједника Вучића реализовани су и реализоваће се многи пројекти широм Српске и ми смо им на томе неизмјерно захвални. Сарадња власти у Српској и Србији последњих година  уз међусобно разумијевање и интересу српског народа подигнута је на највиши ниво. То српски народ види, осјети и препознаје из дана у дан на сваком кораку, осим оних које не желе добро ни Српској ни Србији.

Опозиција и поједини медији лицемјерно се покушавају удварати предсједнику Александру Вучићу, приказујући стање у Републици Српској као неиздрживо. Исту такву опозицију која критикије апсолутно све има и Србија и предсједник Вучић то на најбољи начин зна, као што знају и грађани и Српске и Србије. Морамо јасно рећи да је било неиздрживо у вријеме владавине СДС-а и ПДП-а кад су пензије касниле и смањене 2001. године за 50%, кад су борци били потпуно обесправљени без борачког додатка и ријешеног стамбеног питања, кад су школе и болнице биле трошне и неусловне, када нисмо имали ниједан нови километар озбиљног пута, а аутопут смо могли само сањати, кад је сигурност наших грађана била на најнижем нивоу, када су преношене надлежности, када је укинута ВРС, а замало и МУП. Данас је потпуно другачије. Република Српска је стабилна, поносна је градимо је и јачамо сваким даном све више и више.
 
Сад кукају и што се у Бијељини обиљежава почетак изградње аутопута и заједно са братском Србијом обиљежава „Дан српског јединства,  слободе и националне заставе“.

Причају и о неким наводним забранама преноса свечане академије, иако су обавјештени да пренос врши Јавни сервис РТРС, а да сви други могу бесплатно то преузети и емитовати на својим телевизијама.

Позивамо све грађане, без обзира на политичко опредјељење, да на овај велики дан за Бијељину, Српску и Србију, дођу на свечану академију у 11 сати на градском тргу, да заједно обиљежимо „Дан српског јединства, слободе и националне заставе“, дан сабирања, а не подјела.