ВЕЛИКА ПОДРШКА КАНДИДАТИМА ДЕМОС-А НА ТРИБИНИ У ГЛАВИЧИЦАМА :: Semberija INFO ::

 

ВЕЛИКА ПОДРШКА КАНДИДАТИМА ДЕМОС-А НА ТРИБИНИ У ГЛАВИЧИЦАМА


У препуној сали мотела “Ристић” у Главичицама, вечерас су се представили кандидати ДЕМОС-а из ИЗ 6 за Народну скупштину РС и  ИЗ 2 за Парламентарну скупштину БиХ.

 Милан Дакић, носилац листе за НС РС у Изборној јединици 6, поручио је окупљеним мјештанима да су предстојећи избори одлучујући за Републику Српску.


 

- Два мандата сам већ посланик.То је осам година, што је дуг период да се неке ствари примјете и увиде. Као посланик, а сада као кандидат, видим да се тренутно Република Српска, заиста брани на овим изборима, да се брани све оно што је РС до сада остварила. Надам  се двотрећинској већини наше коалиције, како би сачували оно што имамо али и вратили оно што нам је одузето.Сви смо свједоци тренутних дешавања у свијету. Она неће заобићи ни Републику Српску и зато су нам потребни  јаки политичари који ће заштити Српску, зато су нам потребни Милорад Додик и Жељка Цвијановић, кандидати за предсједника Српске и српског члана Предсједништва БиХ и зато им ДЕМОС пружа пуну подршку”, истакао је Дакић.

-До сада смо показали оно што смо и обећали на почетку кампање – бавили смо се представљањем наших резултата и програма за наредни период, а не прозивањем других”, поручио је на трибини у Главичицама Чедомир Стојановић, носилац листе ДЕМОС-а за Парламентарну Скупштину БиХ у Изборној јединици 2.


 

-ДЕМОС је млада политичка партија али врло значајна у Републици Српској.То су показали и претходни избори, када смо имали 42 000 гласова.Циљ нам је да на овој изборној јединици имамо 9500 гласова и једног кандидата у НС РС и у ИЗ 2 један директан мандате за Парламентарну скупштину БиХ”,рекао је Стојановић

(Семберија инфо)