МИТРОВИЋ: СНСД ЗА СИГУРНУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ: СНСД ЗА СИГУРНУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ


Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Војин Митровић позвао је бираче да 2. октобра подрже СНСД за сигурну Републику Српску.

“Ови избори су избори на којима ћемо гласати за будућност наше дјеце, за будућност Републике Српске. Озбиљно и тешко вријеме је пред нама и управо због тога су ови избори можда најзначајнији у историји Републике Српске”, нагласио је Митровић.

Према његовим ријечима, једини спас за Републику Српску у овим тешким временима су Милорад Додик и Жељка Цвијановић.
„Ми вјерујемо у вас, а ви морате вјеровати нама да ћемо, ако нам дате подршку 2. октобра и ми знати то вама да вратимо“, рекао је Митровић.

На трибини у бијељинском насељу Ковиљуше, Митровић је истакао да су за озбиљна и тешка времена потребни озбиљни и провјерени људи иза којих постоје дјела, људи који су се остварили и као политичари и као вође, као лидери и државници, Милорад Додик за предсједника Српске и Жељка Цвијановић за члана Предсједништва БиХ.

„То су људи иза којих постоје дјела, за разлику од оних других, истрошеног политичара Мирка Шаровића са пропалим политикама, без програма и циља, и Јелене Тривић, политичког аматера који покушава да се игра, да се коцка са Републиком Српском. Истрошени политичари и аматери желе српском народу унитарну БиХ, али они немају право да у наше име о томе одлучују. Многи животи су дати за ову Републику Српску, за нашу државу“, рекао је Митровић.

Он је за Додика рекао да носи Српску у срцу у Бањалуци и Сарајеву, Бриселу и Вашингтону, без обзира и на уцјене, пријетње и санкције, да слуша свој народ и ради у интересу свог народа.

„И нико му ништа не може, јер има свој народ иза себе“, нагласио је Митровић.

За Цвијановићеву је рекао да је доказана и провјерена као министар, као предсједник Владе и као предсједник Републике Српске.

„Она долази тамо гдје је Додик стао, да представља Републику Српску, да у Сарајеву не могу доносити одуке без Српске, а БиХ нема без Републике Српске“, закључио је Митровић.