СЛАВЕНКО РИСТИЋ НА „ТРОФЕЈУ ПАНТЕРА 2022“: БИЈЕЉИНА ЗАСЛУЖУЈЕ СПОРТСКУ ДВОРАНУ ЗА ВРХУНСКА ТАКМИЧЕЊА :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ НА „ТРОФЕЈУ ПАНТЕРА 2022“: БИЈЕЉИНА ЗАСЛУЖУЈЕ СПОРТСКУ ДВОРАНУ ЗА ВРХУНСКА ТАКМИЧЕЊА


- Више од 600 такмичара из 13 земаља региона и Европе на Међународном џудо турниру „Трофеј Пантера 2022“ доказује да је Бијељина град спорта и да млади заслужују изградњу адекватне спортске дворане у којој ће моћи да буду организована такмичења највишег ранга – поручио је кандидат на листи СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске Славенко Ристић.

Он је честитао чланицама  „Пантера“  Теодори Трифковић на освојеном злату и Милкици Ђурић на освојеној бронзи на Балканском првенству у Турској ове године, а руководству Џудо клуба „Пантер“ на  сјајној организацији међународног турнира, који се одржава шести пут.

- Ово је један од најбоље организованих клубова у Републици Српској и  његови  такмичари  су  најбољи  амбасадори  Бијељине и Републике Српске широм региона и свијета. Сан свих спортиста овог града је спортска  дворана  за врхунска такмичења и сви заједно морамо уложити напор да такву дворану изградимо  – истакао је Ристић.



Он је као дугогодишњи спортиста и спортски радник позвао дјецу и младе да се учлањују у  спортске клубове, да воде здрав живот и  постану бољи људи.

Предсједник Џудо клуба „Пантер“ Огњен Ђука уручио је Славенку Ристићу и његовој компанији Технички ремонт Братунац захвалницу за несебичну помоћ приликом организације 6. Међународног џудо турнира „Трофеј Пантера 2022“.