СНСД: ПРЕД НАМА СУ ИСТОРИЈСКИ ВАЖНИ ИЗБОРИ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И СРПСКИ НАРОД :: Semberija INFO ::

 

СНСД: ПРЕД НАМА СУ ИСТОРИЈСКИ ВАЖНИ ИЗБОРИ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ И СРПСКИ НАРОД


 
Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Војин Митровић упозорио је на трибини ове странке у Ковиљушама да су пред нама једни од најзначајнијих избора у историји Републике Српске, јер се у свијету дешавају велики ломови.

„За озбиљна и тешка времена потребни су нам озбиљни и провјерени људи, иза којих стоје дјела. Људи који су се остварили и као политичари и лидери и као државници, а то су Милорад Додик за предсједника Републике Српске и Жељка Цвијановић за члана Предсједништва БиХ,“ истакао је Митровић.



На другој страни се, како је рекао, налази истрошени политичар Мирко Шаровић са пропалим политикама без програма и циља, и Јелена Тривић политички аматер који покушава да се игра и коцка са Републиком Српском.
,,Ми немамо право таквим људима дати подршку и нећемо је дати. Републиком Српском се не можемо коцкати“ рекао је Митровић.



Он је нагласио да ће Тривић и Шаровић за страну подршку у доласку на власт добити фактуру – рачун, а тај рачун је унитарна Босна и Херцеговина.  Зато је потребно гласати за оне који нам омогућавају да одлучујемо о нашој судбини, а то су Додик и Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Драган Кнежевић констатовао је да су Ковиљуше оптерећен бројним проблемима чије рјешавање је у надлежности Градске управе

,,Ови нагомилани проблеми најбољи су показатељ како младе снаге СДС и ПДП не могу да ријеше проблеме у једној мјесној заједници и насељу, а желе да управљају државом. Мислим да је то немогуће. Не требамо прихватати медијске спинове и манипулације. Требамо се ослободити притиска појединих медија, изаћи на изборе и подржати СНСД, да однесемо бруталну побједу на овим изборима“ рекао је Кнежевић.



Он је подсјетио да су прије три дана у Народној скупштини Републике Српске усвојене измјене и допуне Закона о легализацији бесправно изграђених објеката који омогућава потпуно бесплатну легализацију стамбених објеката које су направила избјегла и расељена лица, али и други грађани у површини до 400 метара квадратних.

„Сви добро знате колико се СНСД ослања на народ, колико ослушкује потребе народа и колико мјере и законе прилагођава потребама народа“ рако је Кнежевић и позвао грађане да подрже овакву политику.

Мајор Војске републике српске и кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест испред СДС Семберије на листи СНСД Бранка Савчић нагласила је да ће и она и њени ближњи гласати за Милорада Додика и Жељку Цвијановић, јер „од тога зависи гдје ћемо да живимо ми и гдје ће живјети наша дјеца“ истичући да више нигдје не жели да се сели као у посљедњем рату.



,,Зашто то кажем? Видите да су на сцени двије супротстављене политике, такозване опозиције и позиције. Политика која је прави пут је политика коју је водио и води предсједник Милорад Додик. Чувао је Републику Српку и у Бриселу и на сваком мјесту. Борио се за опстанак Дејтонског споразума у којем је садржан темељ Републике Српске“ појаснила је Савчић упозоривши да се данас у БиХ и ван ње заговара уставна прекомпозиција, нови Дејтон и успостављање ,,грађанске државе“ која ће бити на штету српског народа.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Златан Лазаревић позвао је грађане да гласају за посланичке кандидате ове странке и обавезно Милорада Додика и Жељку Цвијановић, јер ћемо на тај начин сачувати Република Српку и спријечити покушаје страних фактора да је дестабилизују преко кандидата опозиције.



Упозорио је да због поремећаја на свјетском плану, неки који имају проблема у Украјини, могу покушати да на нама покажу да су јаки, да могу да постигну неки успјех, због чега је битно бирати кандидате који заступају политику СНСД.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Татјана Перић је позвала на јединство, истичући да је важно да 2. октобра одговорност подигнемо на највиши ниво и сачувамо идентитет Републике Српске.



,,Ми данас имамо републику Српску и свој идентитет. У наредном периоду нам се спрема сценарио по којем постоји могућност дестабилизације како бисмо ово изгубили, а тиме би покушали довести у питање и наш опстанак на овим просторима. Зато , зађите на изборе 2, октобра и гласајте за наше листе за Народну скупштину и Парламент БиХ и наше појединачне кандидате Жељку Цвијановић и Милорада Додика“ нагласила је Перић.