БАЛАТУН: СА ПОДРШКОМ НАРОДА УБЈЕДЉИВА ПОБЈЕДА СНСД :: Semberija INFO ::

 

БАЛАТУН: СА ПОДРШКОМ НАРОДА УБЈЕДЉИВА ПОБЈЕДА СНСД


 "Сигуран сам да ћемо у наредних 15 дана нашу предност, која је данас евидентна и овдје у Семберији, значајно повећати, јер је битно не само да побиједимо, већ да убједљиво побиједимо и да на овим изборима пошаљемо поруку да, са једне стране имамо Републику Српску, а са друге стране оне који се залажу за неке друге интересе који нису на страни Српске", рекао је кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Ћорић на предизборној трибини СНСД-а у насељу Балатун


 
Ћорић је навео да је Балатун традиционално упориште СНСД и да је, како кампања одмиче, подршка народа све већа и већа на страни СНСД-а и појединачних кандидата Милорада Додика за предсједника Републике Српске и Жељке Цвијановић за члана Предсједништва БиХ.
 
"Народ је препознао и увидио да је подвала која се нуди са друге стране нешто што није избор за Републику Српску и што не може гарантовати мир, стабилност и просперитет Српској", рекао је Ћорић и додао да су то "фаворити Њамачке и неких других који желе да мијењају политичку ситуацију на овим просторима".
 
Он је навео да се Кристијан Шмит, како се видјело у јавности, залаже за то да Додик не остане још дуго на политичкој сцени и да је његов избор Јелена Тривић.


 
"Они никада нису били наши савезници и урадили су пуно тога лошег нашем народу. Народ неће насјести на ту подвалу која се нуди са друге стране и ми ћемо наставити да радимо предано, као што смо радили свих претходних година, презентоваћемо резултате нашег рада и сигурам сам да ћемо на основу тога добити убједљиву подршку народа", закључио је Ћорић.
 
Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборе јединице шест Војин Митровић рекао је да грађани Балатуна, Трњака и Међаша и овај пут бирају пут који су водили и водиће Додик и Цвијановићева, пут просперитета и напретка, јачања институција, изградње нових ауто-путева, мреже која ће повезати Републику Српску са земљама западног Балкана, али и ЕУ.
 
"То су људи који желе градити нова и његовати стара пријатељства, а најбољи приказ је недавни долазак предсједника Србије Александра Вучића који ће и у наредном периоду подржати све инфраструктурне пројекте и све што је потребно народу са ове стране Дрине, то је братска Србија, наша мајка Србија, то је искрени пријатељ, поред Русије, Кине и Мађарске", оцијенио је Митровић.


 
Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Златан Лазаревић рекао је да су ови избори битни и да се очува јединство са, како је рекао, мајком Србијом, што је и прослављено у Бијељини 15. септембра.
 
"Битно је да очувамо Републику Српску и наш идентитет, да наставимо са развијањем Српске до коначног спајања са Србијом, зато изађите 2. октобра и гласајте за провјерене људе, за Додика, Цвијановићеву и за листе СНСД-а за Народну скупштину и Представнички дом Парламентарне скупштине", поручио је Лазаревић.


 
Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине из Изборне јединице два Данијела Ђукин рекла је да је прослава Дана српског јединства и долазак Вучића у Републику Српску показао свијету да су Срби заједно, са обје стране



Сви кандидати су вечерас поручили да огромна подршка народа СНСД-у расте сваким даном кампање и да ће странка на изборима остварити убједљиву побједу за Републику Српску.