Кандидати Покрета Успјешна Српска данас посјетили Прехрамбену индустрију “Сава” :: Semberija INFO ::

 

Кандидати Покрета Успјешна Српска данас посјетили Прехрамбену индустрију “Сава”


Под слоганом “Изабери здравље”, кандидати Покрета Успјешна Српска за посланике у Народној скупштини Републике Српске, др Немања Јанковић, др Александар Стевановић и доц. др Живка Малић са проф. др Златком Максимовићем посјетили су данас Прехрамбену индустрију “Сава” у Бијељини, једну од од најстаријих фабрика за прераду воћа и поврћа у бившој Југославији.

“Кључ опстанка цивилизације је у храни, води и енергији. Из угла нашег позива и мисије у борби за здравље, сматрамо да је производња здраве хране кључни фактор здравог живота. Зато је фабрика “Сава” симбол не само добро организоване компаније, него знатно више од тога,  она је заштитни знак Семберије и Републике Српске и бренд наше пољопривреде”, истакао је проф. др Златко Максимовић. 



Прехрамбена индустрија Сава је прави примјер изреке “свјетско, а наше”, рекао је  др Немања Јанковић и  подсјетио да је прије четири године ова фабрика била пред стечајем, али је захваљујући способним људима успјела да стане на ноге и данас се може похвалити да своје производе пласира на свим континентима. 
“Важно је истаћи и да смо данас овдје видјели задовољне раднике, који имају редовна примања и уплаћене доприносе, захваљујући добром руководству, на челу са господином Стевом Филиповићем”, истакао је др Јанковић. 
“Пољопривреда представља једну од најзначајнијих привредних дјелатности  у Републици Српској, а посебно у Семберији, због тога ћемо увијек подржавати компаније које подстичу развој пољопривреде, као што је “Сава” из Бијељине”, навео је у свом обраћању др Александар Стевановић.   
Директор ПИ “Сава” Стево Филиповић је изјавио да му је част и задовољство што је био домаћин љекарима који су показали спремност у борби против ковида и истакао да се  компанија “Сава” залаже за здрав живот кроз производњу здраве хране. 
“Трајност производа обезбјеђујемо процесима пастеризације и стерилизације и због тога смо присутни на најзахтјевнијим тржиштима на свијету” истако је Филиповић.
Кандидати Покрета успјешна Српска за посланике у Народној скупштини Републике Српске,  у оквиру  Коалиције НПС, ПУС И ПСДС, поручили су да ће на наредним општим изборима подржати Милорада Додика и Жељку Цвијановић јер су они доказали да успјешно воде Републику Српску. 


​ПОКРЕТ УСПЈЕШНА СРПСКА