КАНДИДАТИ СНСД У НАРОДУ: ОСЈЕЋА СЕ ПОБЈЕДНИЧКА ЕНЕРГИЈА - ОВО СУ ИСТОРИЈСКИ ИЗБОРИ ЗА СРПСКУ :: Semberija INFO ::

 

КАНДИДАТИ СНСД У НАРОДУ: ОСЈЕЋА СЕ ПОБЈЕДНИЧКА ЕНЕРГИЈА - ОВО СУ ИСТОРИЈСКИ ИЗБОРИ ЗА СРПСКУ


Кандидати СНСД за Парламентарну скупштину БиХ и Народну скупштину Републике Српске организовали су данас низ дружења са грађанима у Ченгићу, Батковићу, насељима Интергај - Мјесна заједница Вељко Лукић и Томбак - Мјесна заједница Вук Караџић на којима су указали да је на овим изборима историјски важно за очување Републике Српске да на њеном челу буде Милорад Додик. Српска се гради у Бања Луци, а чува у Сарајеву, поручили су кандидати.



Кандидат за посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ др Данијела Ђукин подсјетила је да се тренутно у свијету дешавају изузетно крупне промјене и да је западним земљама битно да овај простор што прије уђе у НАТО, како би и људе и ресурсе које имамо мобилисао у свом интересу. 
Због тога су  задњих десетак година, из средстава разних фондација плаћали школовање Јелени Тривић, како би она изнутра завршила посао за њих.
„Ово није предизборна прича, ово је заиста историјски важно за све нас, да Милорад  Додик и даље креира политике у Републици Српској. Тридесет година постојимо и некима већ сметамо, јер смо прва српска држава западно од Дрине. Додик је државник  који има пријатеље у свијету и добре контакте са великим силама. Успоставио је одличне везе са Србијом, а и Запад ће га морати прихватити као саговорника, јер је он човјек мира“ рекла је Ђукин.



Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске Драган Кнежевић је најавио повећање фонда за подстицаје у пољопривреди на 180 милиона марака почев од наредне године, али и прерасподјелу средства којом ће бити обухваћена и ситна газдињства, како би се подспјешила производња хране у овим ,,изазовним временима“.
,,Аграрни фонд града Бијељине ће, то је жеља СНСД  у Бијељини и обећање које нам је Додик поновио при задњој посјети Бијељини, највјероватније добити још пет милиона марака за пројекте урбанизације Семберије, у првом реду асфалтирање путева који повезују више села“ рекао је Кнежевић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске Татјана Перић је позвала грађане на  јединство и „да добро одвагају кандидате“, изразивши увјерење да  су Додик и Цвијановићева доказали да чувају мир, стабилност и надлежности Српске.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске Бранка Гаврић је изразила задовољство новом побједничком енергијом која је евидентна након синошњег заједничког митинга СНСД и Коалиције странака које подржавају избор Додика и Цвијановићеве за предсједника Републике и српског члана Предсједништва БиХ.  
„Осјећа се у народу нова енергија и да је СНСД оно што је био и што јесте – покрет народа,  најорганизованија политичка снага која има државотворну политику. Позивам вас да пријатељима и комшијама поручите да је битно да изађу на изборе, да не размишљају да је све исто и да џаба гласају. Није исто. Боље је у односу на Иванићеву, Букејловићеву или Микревићеву владу – владе СДС и ПДП. Тих петнаест минута гласања је глас да сачувамо и изградимо бољу и љепшу Српску“ рекла је Гаврић.