ПРЕДИЗБОРНИ СКУП ДЕМОС-А У ДВОРОВИМА: ОВО СУ ВАЖНИ ИЗБОРИ ЗА БУДУЋНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДИЗБОРНИ СКУП ДЕМОС-А У ДВОРОВИМА: ОВО СУ ВАЖНИ ИЗБОРИ ЗА БУДУЋНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


 На вечерашњем предизборном скупу Демократског савеза - ДЕМОС Бијељина, одржаном у ресторану “Извор” у Дворовима, који је организовао Актив жена ове странке, представљени су кандидати ДЕМОС-а за предстојеће октобарске изборе.



Ружа Милошевић, предсједница Актива жена ДЕМОС-а и кандидаткиња за посланика у Народној скупштини Републике Српске изјавила је да су ово веома важни избори за ову политичку странку, али и за Републику Српску у цјелини.



“Излазимо с циљем да освојимо два посланичка мјеста у Народној скупштини Републике Српске и једно у Парламентарној скупштини БиХ. Имамо изузетно квалитетне кандидате, с носиоцима листа Миланом Дакићем и Чедомиром Стојановићем, које ћемо свим срцем подржати. Четврти пут сам кандидат на изборима и ово су, по мени најтежи избори. Одлучујемо за будућност наше Републике Српске и за будућност наше дјеце. Замолила бих све грађане да изађу другог октобра на изборе и да гласају. Имамо огромно повјерење у актуелну власт на чијем челу је Жељка Цвијановић и Милорад Додик”, изјавила је Ружа Милошевић.



Светлана Ненић, такође, кандидаткиња за посланика у Народној скупштини Републике Српске истакла је да је листа ДЕМОС-а  састављена од квалитетних и породичних људи, који су остварени на пословном и приватном плану.

“Наш циљ је да освојима два посланичка мандата у Народној скупштини Републике Српске и један посланички мандат у Парламентарној скупштини БиХ”, изјавила је Светлана Ненић.



На предизборном скупу ДЕМОС-а у ресторану “Извор” у Дворовима присутнима  се обратило више  кандидата за посланике у Народној скупштини Републике Српске, међу којима је и Славиша Вујановић, Миленко Максимовић, Бобан Јовичевић и други, с поруком да ће ДЕМОС остварити одличан изборни резултат и да ће бити један од стубова будуће власти у Републици Српској.

(Семберија инфо)