СДС као судбина и једини прави пут од оснивања странке :: Semberija INFO ::

 

СДС као судбина и једини прави пут од оснивања странке


Под овом одредницом радим све вријеме, јер тако ме води срце, али и рационално промишљање о свему што сам видио у дугогодишњем политичком раду,” каже Томица Стојановић, предсједник Градског одбора СДС-а Бијељине, актуелни народни посланик и кандидат на посланичкој листи за НС РС на сљедећим изборима.
Одрастао је у овом граду, факултет завршио у Новом Саду и вратио се да овдје живи...
Радио је у Градској управи и учествовао у многим важним  пројектима, који су Бијељину учинили пожељним градом за живот...Тад се Бијељина градила под руководством СДС-а.

- Можда сам у свом раду и дјеловању направио и неке грешке, али оно на шта сам поносан је што нисам издао странку, што сам са многим часним људима сачувао СДС”.
Данас је СДС подмлађена, модерна странка која имао озбиљну платформу за све сфере живота, утемељену на искуству, памети и новим визијама... То је државотворна странка, која зна да су за њен опстанак и просперитет, потребни мир и стабилност, а не опасни, хазардерски потези оних који су, док се она стварала, шверцовали и крали, а нису престали ни до данас. Краду је и сада, најстрашније. СДС ће извршити реформу свих закона (о борцима, пољопривреди, пензијама, концесијама...)
Равномјерно ћемо развијати читаву РС.
Исправићемо све оно што је било на штету грађана, а прије свега, донијеће се закон о одузимању нелегално стечене имовине, па да видомо ко је крао и како се обогатио.
Имамо људе који су стручни и храбри да то и учине... Доказ је наш градоначелник, од којег су кренуле промјене те врсте у РС.

Наши политички противници потурају свој јефтини национализам за патриотизам???
Називају нас издајницима они који су издали СВЕ... Ко нама може узети срце, коме смо ми срце дали??? Ми смо се назвали именом свога народа онда кад су они били мишеви у лику реформиста...и чега све не, црни ђаво, само не Србин... Ми знамо да је Србија мајка увијек, а не само кад паре даје, и да је Русија матушка, а да је Црква наша, извор и уточиште... Желимо сарадњу са Западом, јер ми смо дио Европе...

СДС је озбиљно анализирао стање у земљи, извукао поуке и из својих и из туђих грешака и сачинио ПЛАТФОРМУ на основу које ће учврстити, обновити и унаприједити Републику Српску у којој ће људи ЖИВЈЕТИ  БОЉЕ...