ВОЈИН МИТРОВИЋ: ИЗБОРИ СУ ПУТ СТАБИЛНОСТИ СРПСКЕ ИЛИ ПУТ АЛТЕРНАТИВЕ - УНИТАРНА БИХ :: Semberija INFO ::

 

ВОЈИН МИТРОВИЋ: ИЗБОРИ СУ ПУТ СТАБИЛНОСТИ СРПСКЕ ИЛИ ПУТ АЛТЕРНАТИВЕ - УНИТАРНА БИХ


Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу шест Војин Митровић изјавио је вечерас да су предстојећи избори пут стабилности, јаке и просперитетне Српске  или пут који нуди алтернатива - унитарна и муслиманска држава.
 
“Народ Семберије је већ опредјељен да жели јаку, просперитетну и стабилну Републику Српску, што смо имали прилику да чујемо током досадашњих посјета домаћинима у Семберији”, изјавио је Митровић на страначкој трибини у Батковићу.
 
Према његовим ријечима, просперитетна Република Српска потребна је свима нама, нашој дјеци и њиховој будућности, али и због будућности наше Републике Српске.
 
Он је нагласио да Република Српска и СНСД имају провјерене људе, лидере који су се доказали у претходном периоду, а то су Милорад Додик и Жељка Цвијановић.
 
"Морамо да подржимо Милорада Додика за предсједника Републике Српске, а Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ иза којих постоје дјела”, рекао је Митровић, министар промета и комуникација БиХ у Савјету министара БиХ.
 
Друга алтернатива, како је рекао, су Мирко Шаровић који ништа није показао нити урадио за Српску и Јелена Тривић која до сада није водила ни мјесну заједницу, а сада би да се игра са Српском.
 
“Имамо нове политичаре који само обећавају, а њиховим обећањима се не може вјеровати, јер су то људи, прије свега, Велике Британије и Вашингтона, и имају јасан задатак да Републику Српску утопе у БиХ и да Српска изгуби идентитет”, упозорио је он.
 
Митровић је поручио да је народ Семберије већ одлучио и да ће дати подршку и гласати за Милорада Додика и Жељку Цвијановић.