ФК “ПРОЛЕТЕР” ДВОРОВИ: ПРЕДРАГ ЈОВИЋ ПОКЛОНИО СПОРТСКЕ ЈАКНЕ ФУДБАЛЕРИМА :: Semberija INFO ::

 

ФК “ПРОЛЕТЕР” ДВОРОВИ: ПРЕДРАГ ЈОВИЋ ПОКЛОНИО СПОРТСКЕ ЈАКНЕ ФУДБАЛЕРИМА


Фудбалере ФК “Пролетер“ из Дворова обрадовао је Предраг Јовић, предсједник Странке демократске Српске Мићо Мићић, поклонивши им 30 спортских зикмских јакни.

-ФК „Пролетер“ је клуб који заслужује пажњу свих нас, јер баштини вишедеценијску спортску традицију, на понос локалне заједнице, Републике Српске али и региона. Изњедрио је бројне генерације фудбалера, а оно што нас све чини изузетно срећним је што са много љубави, спортског елана и пажње, окупљају младе нараштаје и од њих формирају људе који живе здраво и у спортском духу. Као човјек који бавио спортом, а још увијек сам активан у спортском животу, знам да је увијек потребна спортска опрема, а с обзиром да долази хладније вријеме,одлучио сам да им поклоним зимске спортске јакне“, рекал је Јовић. Он је додао да ће увијек бити уз спортске клубове и помагати им у скалду са могућностима.



-Радује ме кад на спортском терену видим дјецу, младе људе, спортисте који с поносом носе дресове својих клубовима. Спорт заслужује много пажње свих нас и овим путем позивам све привреднике и представнике установа и институција, да бздемо уз наше спортске клубове“, поручио је Јовић. Предсједник Управног одбора ФК „Пролетер“ Бојан Башић се захвалио Јовићу на поклону и нагласио да је Пролетер понос свих грађана Семберије, а посебно мјештана Дворова.



- ФК „Пролетер“ има потенцијал и традицију, најдужи је друголигаш Републике Српске и вјерујем да ће бити још људи који ће поступити као Предраг Јовић. Спортска опрема увијек нам треба, а оно што је такође неопходно је да се изврши реконструкција објеката Пролетера“, рекао је Башић и нагласио да вјерује да ће се и то учинити, јер то заслужују млади нараштаји које треба усмјеравати да се баве спортским активностима. Капитен клуба Богдан Мркајић захвалио се Предрагу Јовићу на поклоњеним јакнама и додао да је свака подршка клубу и спорту уопште, добро дошла.



-Фудбалери нашег клуба вриједно тренирају, а много пажње се посвећује и Школи фудбала гдје тренирају дјеца. То је оно што треба форсирати и у што треба улагати, јер на тај начин промовишемо и здрав начин живота“, рекао је Мркајић и додао да вјерује да ће у периоду пред нама ФК „Пролетер“ имати боље свлачионице и пратеће садржаје које заслужују спортски клубови.

(Семберија инфо)