СНСД У ДОЊЕМ ЦРЊЕЛОВУ: СТАВИМО ПЕЧАТ НА ПОБЈЕДУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

СНСД У ДОЊЕМ ЦРЊЕЛОВУ: СТАВИМО ПЕЧАТ НА ПОБЈЕДУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ


Носилац листе СНСД-а Бијељина за посланика у Народној скупштини Републике Српске Војин Митровић рекао је вечерас у Доњем Црњелову да је опредјељење Семберије и Црњелова потпуно јасно, а то је пуна подршка Милораду Додику и Жељки Цвијановић који од 2006. до данас воде Републику Српску.
 
"Треба гласати за људе који воде, граде и изграђују Републику Српску који се боре за јаку и просперитетну Републику Српску. И то раде од кад су преузели власт 2006, године и није било лако", рекао је Митровић
 
Он је истакао да је у доба сукоба у Украјини и преломним историјским моментима којима сви присуствујемо, евидентно Европа има проблема и са гасом и са енергентима и са индустријом, а да је Милорад Додик успио да договори енергетску стабилност за једну малу Републику Српску.
 
„ Сигуран сам да је на овом, посљедњем митингу практично потврђена побједа СНСД-а, Милорада Додика за предсједника Српске и Жељке Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ“ истакао је Митровић.



Недељко Ћорић, кандидат СНСД-а Бијељина за Парламентарну скупштину Представничког дома БиХ  из Изборне јединица два позвао је све Србе да заједно , као један изађу на изборе и подрже сигурност, извјесност  и просперитет Републике Српске, да гласају за појединачне кандидате - за предсједника Републике Српске Милорада Додика и за српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић.
 
Он је поновио да је СНСД данас покрет народа који жели да престану било какве подјеле у српском народу и да све политичке странке из Републике Српске јединствено наступају и у Бања Луци и у Сарајеву и гдје год то треба.
 
„Наша је идеја да будемо јединствени и у Бијељини и Бања Луци и Сарајеву. Нема више разлога да се Срби дијеле. Прошло је вријеме подјела. И стално постављамо питање какве су то разлике у тим политикама које нуди СДС, СНСД, ПДП . Они људи који у патриотски орјентисани према Републици Српској увијек треба да буду на истој страни. Стално их позивамо да идемо заједно, заједно смо јачи“ рекао је Ћорић и истакао да је све више људи који прихватају ову идеју.
 
Зато сада, како је истакао, треба бирати оне који су за Републику Српску, који су радили и раде , за Додика и Жељку, а не за оне који само причају и обећавају и колебају се у погледу Српске.

Кандидат за народног посланика Драган Кнежевић је подсјетио да су и Јелена Тривић и Мирко Шаровић напуштали Народну скупштину  и када се требало гласати за повратак надлежности са нивоа БиХ и када се требало гласати против санкција Русији.
 
,,Они се колебају по питању Републике Српске, слушају нечије туђе савјете. Нама требају храбри и одлучни људи, са јасним политикама, који су способни да воде и заштите народ, а то су Додик и Цвијановићева“ рекао је Кнежевић
 
Оснивач Републичке странке Српске и кандидат за народног посланика Славенко Ристић је истакао да је свима јасно да се свијет почиње дијелити на Исток и Запад и да се налазимо у историјском моменту када нам требају искусни политичари да бисмо донијели исправу одлуку.
 
Ристић је подсјетио и на Тривићкине сусрете са страним амбасадорима и непризнатим високим представником Кристијаном Шмитом на једној, и Додикове државничке сусрете у интересу Републике Српске са низом предсједника укључујући и Владимира Путина, на другој страни.


 
Милица Ловрић, кандидат за посланика је истакла да 2, октобар преставља дан када ћемо одлучивати и о својој судбини и о томе куда ћемо ићи даље.
 
„Мислим д акао грађани не треба да имате дилему. Послушајте своје срце. А оно каже да ви волите Републику Српску. Зато треба да гласате за Милорада Додика, за некога ко зна како се и воли и чува Република Српска“ рекла је Ловрић.
 
 
Кандидат СНСД Бијељина  за посланика у Народној скупштини Републике Српске  Бранка Гаврић рекла је да вечерас у Црњелову, селу добрих домаћина, завршавају представљање те истакла да су кандидати СНСД лијепо дочекани у свим мјесним заједницама Семберије.

"Сигурна сам да ће 2. октобра повјерење дати Милораду Додику, Жељки Цвијановић и нама - кандидатима СНСД-с, на овим изборима", рекла је Гаврићева.