БОРЕНОВИЋ: Очекујем да данас буде празник демократије, да избори буду достојанствени :: Semberija INFO ::

 

БОРЕНОВИЋ: Очекујем да данас буде празник демократије, да избори буду достојанствени


Предсједник ПДП-а, Бранислав Бореновић, гласао је данас на Општим изборима, те том приликом истакао да је ово јако важан дан, када грађани Републике Српске и БиХ треба да одлуче ко ће да преузме одговорност за велике изазове који нас чекају:
 
- Очекујем да данас буде празник демократије, да избори буду достојанствени, да протекну на миран, стабилан, сигуран начин, без било каквих проблема и да се деси оно што сви очекујемо, а то је да што већи број људи изађе на бирачка мјеста и оствари своје гласачко право. На тај начин ће указати на значај овог дана, те да ово буду поштени и фер избори. Имамо много измјена Изборног закона, за које се надам да ће побољшати интегритет изборног процеса – рекао је Бореновић.
 
Лидер ПДП-а је истакао да ови избори имају посебну тежину, можда већу од многих претходних:
 
- Што се тиче наших очекивања, са много енергије и много позитивних импресија смо прошли изборну кампању и увјерен сам да ће грађани одлучити да изаберу промјене, коју су нужне Републици Српској и БиХ, да се овдје остаје, опстаје и да се људи коначно почну враћати, да почнемо градити земљу у којој ће бити довољно посла, правде, а и достојанства – истакао је Бореновић.
 

Информативна служба ПДП-а