ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА БИЈЕЉИНА: До 15 часова гласало 40.594 бирача :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА БИЈЕЉИНА: До 15 часова гласало 40.594 бирача


Како је потврђено из Градске изборне комисије Бијељина, до 15 часова у Семберији своју грађанску дужност су обавила 40.594 бирача или 37,8 посто од укупног бирачног тијела.

- Што се тиче самог гласања, нема никаквих проблема. За сада имамо три приговора једног политичког субјекта и у току је сједница на којој се расправља о тим пријавама. Званично, немамо пријављених никаквих инцидената на бирачким мјестима. Када је ријеч о гласању путем мобилних тимова и гласања на непотврђеним гласачким листићима те податке ћемо имати вечерас када ћемо добити извјештаје са терена'', прецизирала је Дијана Савић Божић, предсједница Градске изборне комисије Бијељина.



На питање да прокоментарише пријаву МУП-у о наводној куповини гласова у близини Основне школе ,,Кнез Иво од Семберије'', Дијана Савић Божић је рекла да је о томе само читала на неким порталима и да ништа ближе не зна о том догађају.

- Надлежност Градске изборне комисије су дешавања на бирачким мјестима, а све остало је у надлежности Полицијске управе и тужилаштва'', појаснила је предсједница Градске избоне комисије Бијељина.


Семберија инфо