Славенко Ристић обавио грађанску дужност: Уз вашу подршку, небо је граница! :: Semberija INFO ::

 

Славенко Ристић обавио грађанску дужност: Уз вашу подршку, небо је граница!


Кандидат на листи СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Славенко Ристић гласао је на бирачком мјесту у Основној школи „Свети Сава“ у Бијељини и том приликом захвалио свим грађанима који су данас изашли на гласање и дали подршку онима који ће економски и политички ојачати Републику Српску, а то су, према његовим ријечима, првенствено Милорад Додик и Жељка Цвијановић.

- Ово је важан дан за Српску и све њене грађане. Глас за политичке партије и кандидате који су се окупили око наша два најснажнија лидера, Милорада Додика и Жељке Цвијановић, значи глас за опстанак Републике Српске – рекао је Ристић новинарима.

Он је захвалио Изборном штабу његове матичне партије – Републичке странке Српске, затим Савезу независних социјалдемократа на чијој листи се налази као кандидат, партијама Коалиције „Договор за Бијељину“, те омладинцима и свим грађанима који су били уз њега током кампање и на дан избора.

- Хвала много и новинарима који су професионално обавили свој посао. Морам да закључим да сам не могу постићи сваки циљ, али уз подршку грађана, небо је граница – поручио је Ристић.