Састанак Извршног одбора РСС: Доказали смо снагу, настављамо још јаче :: Semberija INFO ::

 

Састанак Извршног одбора РСС: Доказали смо снагу, настављамо још јаче


Републичка странка Српске одржала је синоћ у Бијељини састанак проширеног Извршног одбора на којем су анализирани резултати Славенка Ристића, кандидата РСС на листи СНСД-а за посланика у НСРС, а из ове најмлађе политичке партије у Семберији поручено је да више од 9.000 добијених гласова доказује да је РСС с правом стекла епитет нове енергије на политичкој сцени Републике Српске.



Ристић је захвалио свима који су га подржали и истакао да ће РСС наставити свој политички пут отворености ка људима којима је добробит друштвене заједнице важнији од личних интереса.

- У нашој првој кампањи вратили смо људима наду и доказали да се искрен рад, труд и поштење исплате – навео је лидер РСС.

Предсједник Изборног штаба Дарко Митрић нагласио је даће РСС до краја мјесеца завршити анализу протекле изборне кампање, како би увидјела оно што је урађено добро, као и оно што се може унаприједити.

- Свјесни смо успјеха који је постигао наш кандидат, али већ другог дана након избора наставили смо да радимо као и протеклих годину дана – предано, са јасним идејама и циљевима – навео је Митрић. 


РСС