ПРОФ.ДР ЗЛАТКО МАКСИМОВИЋ, ОСНИВАЧ ПОКРЕТА УСПЈЕШНА СРПСКА: НАШ ПУТ ЈЕ ПУТ УСПЈЕШНИХ :: Semberija INFO ::

 

ПРОФ.ДР ЗЛАТКО МАКСИМОВИЋ, ОСНИВАЧ ПОКРЕТА УСПЈЕШНА СРПСКА: НАШ ПУТ ЈЕ ПУТ УСПЈЕШНИХ


На синоћ одржаној централној конвенцији Коалиције НПС - Покрет Успјешна Српска - Прва СДС оснивач Покрета успјешна Српска Златко Максимовић, оцијенио је да је његова странка у изборе ушла максимално коректно и послао снажне поруке грађанима Семберије.

 “Покрет Успјешна Српска има свој пут. Наш пут је пут успјешних. Да сви у нашој Бијељини и Републици Српској буду успјешни. Хајде заједно да градимо јачу, бољу и модернију Бијељину, и Републику Српску”, поручио је проф. др Максимовић.

Он је истако да је Покрет Успјешна Српска ову кампању водио на један оригиналан и другачији начин у којем није било говора мржње.

“ Кренули смо тако што смо 70 младих учланили у Покрет Успјешна Српска. И нисмо их само учланили. Код нас су на руководећим функцијама млади људи. То показују и кандидати ПУС-а. Млади, а остварени. Доценткиња Живка Малић, доктор специјализант гинекологије Александар Стевановић и др Немања Јанковић, људи са резултатима, познати а тако млади”, рекао је Максимовић.

Пред око 800 посјетилаца Конвенције први човјек Покрета Успјешна Српска обећао је да ће се залагати  да млади остану у нашој земљи, да се запосле, за бољу привреду и пољопривреду, достојанствен живот пензионера, боље образовање, законодавство, за бољи живот суграђана а оно што је најважније –, како је рекао” борићемо се да у нашем граду и у нашој Републици Српској здравство буде што боље”.

Коалиција НПС –Дарко Бањац, ПУС  - Прва СДС на предстојећим општим изборима подржаће Милорада Додика за предсједника Републике Српске И Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ.