СЛАВЕНКО РИСТИЋ И РСС ЧЕСТИТАЛИ КРСНУ СЛАВУ МУП-У СРПСКЕ :: Semberija INFO ::

 

СЛАВЕНКО РИСТИЋ И РСС ЧЕСТИТАЛИ КРСНУ СЛАВУ МУП-У СРПСКЕ


- Република Српска успјела је током 30 година постојања да сачува мир и пружи сигурност сваком њеном грађанину, а темеље за поштовање реда и устројства несумњиво је поставило Министарство унутрашњих послова – поручио је лидер Републичке странке Српске Славенко Ристић честитајући крсну славу МУП-у Српске, Светог архангела Михаила.
 
Ристић је навео да је данашње свечано отварање новоизграђеног објекта Полицијске академије и објекта Центра за обуку који ће служити потребама Специјалне антитерористичке јединице и Жандармерије у Бањалуци, показатељ да Република Српска наставља са оснаживањем њених безбједносних капацитета.
 
- Грађани који се безбједно крећу улицама њихове земље, јесу слободни грађани. Често заборављамо колике напоре улажу људи који свакодневно мисле и брину о нашој сигурности, те смо дужни да им бар на овај свети празник захвалимо на томе. Исто онако као што своје животе подређују другима, сигурни смо да ће Свети архангел Михаило чувати њих и њихове породице – нагласио је Ристић.