ДА НАМ МЛАДИ НЕ ОДЛАЗЕ ОДАВДЕ! :: Semberija INFO ::

 

ДА НАМ МЛАДИ НЕ ОДЛАЗЕ ОДАВДЕ!


Демократски савез (ДЕМОС) РС, Градски одбор Бијељина искористио је први дан предизборне кампање за представљање листе за Локалне изборе 2020.

Том приликом обратио се носилац листе, Милан Дакић, који је позвао грађане да искористе своје бирачко право и изађу на новембарске изборе. Он сматра да је ДЕМОС сакупио тим озбиљних и успјешних људи на својој листи и да су они прави избор за сваког грађанина Бијељине.  Када је ријеч о очекивањима Дакић је рекао и своје процјене.
-Очекујемо да ће ДЕМОС у новој градској скупштини имати четири одборника. На изборима очекујемо око 8.000 гласова и сматрам да је то реалан циљ и реално очекивање".
 
Предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а за Бијељину, Чедомир Стојановић, подсјетио је да је ДЕМОС млада политичка партија, али истовремено партија озбиљних, креативних и привреди посвећених људи. 

-Главни мото ДЕМОС-а је привредни развој и Бијељине и цијеле Републике Српске. На било којем нивоу власти да буду наши представници, сви ће се борити за бољи привредни амбијент, да нам млади не одлазе у иностранство, да овдје направимо мјесто за достојанствен живот", поручио је Стојановић.

Слађана Јоковић се захвалила челним људима ДЕМОС-а који су отворили странку за младе људе и њихове идеје, поручивши младима да је крајње вријеме да преузму иницијативу и одговорност за свој живот и учине га бољим, јер, ,,то нико други за нас неће учинити".
 
Семберија инфо