ОЧЕКУЈУ ФЕР КАМПАЊУ И ПОБЈЕДУ :: Semberija INFO ::

 

ОЧЕКУЈУ ФЕР КАМПАЊУ И ПОБЈЕДУ


Лијепљењем првог плаката, Српска демократска странка, почела је предизборну кампању, а носилац одборничке листе Томица Стојановић, истакао је да крећу са „позитивном кампану током које ће са суграђанима разговарати о пројектима, плановима и програмима које је ова странка увијек имала и са акцентом на човјека као појединца“.


-Наши грађани треба да знају да ћемо прије свега, мислити прво на њих, а потом на све друге ствари. Циљ нам је такође да кампаања буде у фер и коректној атмосфери, а очекујемо добре изборне резултате. Досадашњи показатељи говоре да СДС није ослабљена, шта више, са новом младом енергијом је ојачана“, рекао је Стојановић и нагласио да је сигуран и у побједу кандидата СДС и ПДП Љубише Петровића. Кандидат СДС Мирјана Орашанин честитала је почетак кампање свим учесницима у изборном процесу.

-Замолила бих наше суграђане за стрпљење да саслушају шта политичке партије имају да предоче и предложе током кампање и да на дан избора гласају за оне који су по њиховој мјери и особа која може да их представља“, рекла је Орашанин. Она је честитала почетак кампање и другим кандидатима за градоначелника Бијељине уз поруку да СДС зна да са својим и ПДП кандидатом Љубишом Петровићем побјеђују.Заједнички кандидат СДС и ПДП за градоначелника Љубиша Петровић је нагласио да ће водити позитивну и коректну кампању.

-Наглашавам да се нисам кандидовао ни против кога. Кандидовао сам се за грађане Бијељине и обећавам им да ћемо ових мјесец дана дисати као једно, а свакако и након 15. новембра. Засукаћу рукаве, поцијепати ђонове и код сваког грађанима доћи са страначким колегама са новом енергијом и добром намјером, да их саслушамо, понудимо поједниначна и системска рјешења“, рекао је Петровић и нагласио да је увјерен да ће заједно са народом, Бијељина и Република Српска битипо мјери свих.

Семберија инфо