САВЕЗ НЕЗАВИСНИХ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТА :: Semberija INFO ::

 

САВЕЗ НЕЗАВИСНИХ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТА


Шетњом кроз град и лијепљењем првог плаката, СНСД је кренуо у кампању, коју, како је истакао носилац листе Недељко Ћорић, „воде од дана од кад и постоји странка.“

-Наша кампања траје сваки дан у години, јер је кампања за обичног човјека, кампања којој желимо да унаприједимо наш град и нашу Републику Српску. Знамо свој циљ, имамо свој правац и на који начин желимо да Бијељину и Републику Српску  направимо још бољим мјестом за живот.
Сигуран сам да ће СНСД и снага наше странке, која ће око себе окупити све релевантне политичке факторе, симпатизере, чланове и све грађане који желе да се окупе око заједничке идеје да Бијељина крене у позитивном смјеру и да буде град достојанствен за сваког човјека који живи у њој. Сигуран сам да ће СНСД у овој кампањи побиједити за Бијељину, за Републику Српску, а сигуран сам и да ће наш заједнички кандидат за градоначелника Мићо Мићић бити побједник избора.


Такође, знамо да ћемо након ових избора формирати једну стабилну политичку скупштинску већину, која ће имати капацитет да оправда повјерење грађана. Наши грађани могу да очекују да ће наредне четири године моћи да остваре и циљеве о којима су некада маштали“, рекао је Ћорић и додао да је циљ СНСД да добију 15. 000 гласова и 10 одборничких мандата у локалном парламенту.

Семберија инфо