ПОЧЕТАК ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ „ЗАЈЕДНО ЗА СЕМБЕРИЈУ И СРПСКУ“ :: Semberija INFO ::

 

ПОЧЕТАК ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ КОАЛИЦИЈЕ „ЗАЈЕДНО ЗА СЕМБЕРИЈУ И СРПСКУ“


Мићо Мићић, кандидат Странке демократске српске Семберија и Коалиције „Заједно за Семберију и Српску“ и представници коалиционих партија озваничили су почетак предизборне кампање скупом на новоизграђеној пјешачкој стази и шетњом поред канала Дашница. Како је већ и објелодањено, Мићо Мићић у ову кампању улази са слоганом „Договор за Бијељину“.

„ Договор за Бијељину је договор за Семберију, за Републику Српску, за све оно што је добро за Бијељину и за наше суграђане. Предизборну кампању отпочињемо заједно са десет политичких субјеката. Желимо да заједничким снагама наставимо да реализујемо све оно што представља потребе грађана Бијељине и наше Семберије.

Потпуно сам сигуран да ћемо заједничким снагама доћи до побједе и одлучним кораком наставити све оно што је било добро. Оно што није било добро настојаћемо да исправимо и да Бијељина буде град будућности. Захваљујем се свима онима који су заједно с нама кренули у кампању, захваљујем се политичким субјектима који су препознали све оно што је урађено до сада у нашем граду и нашој Семберији и који желе сада, заједно са нама, да све своје расположиве снаге искористе за добробит свих суграђана, како бисмо дошли до оног најбољег.

Сигуран сам у побједу. Сигуран сам да ће ове политичке странке имати стабилну политичку већину и да ћемо заједничким снагама и синергијом свих политичких нивоа, политичких странака, свих нивоа одлучивања и свих нивоа власти, направити велики искорак како би Бијељина била град будућности и један од најразвијенијих градова источног дијела Републике Српске“, поручио је том приликом Мићо Мићић.

Недељко Ћорић, предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина изјавио је да су ове политичке странке окупљене око заједничке идеје и заједничког циља, да подрже заједничког кандидата за градоначелника на предстојећим локалним изборима.


„ Ово мјесто симболизује заједнички рад и заједнички пројекат који је промијенио изглед овог дијела града. Окупљени око заједничких циљева, покушаћемо да промијенимо садашњи изглед града и да од Бијељине направимо боље мјесто за живот. Ова коалиција ће водити фер и коректну кампању. Нећемо се бавити нашим политичким противницима, већ ћемо се бавити аргументима и свим оним што смо урадили у протеклом периоду, као и свим оним што ћемо радити у наредном периоду“, изјавио је Недељко Ћорић.
Миленко Митровић, предсједник Покрета за Семберију изјавио је да је Бијељина одувијек била снажан и просперитетан град.

„ Ова коалиција од десет политичких странака и бројних уважених личности и појединаца који су подржали кандидатуру Миће Мићића за градоначелника, говори да ће Бијељина у наредном периоду бити још снажнија и још јача. Пред Бијељином је један изузетно важан период реализације великих инфраструктурних пројеката. Надам се да ће са отварањем Бијељине и изградњом ауто – пута, те изградњом инфраструктуре, у Бијељину доћи и страни инвеститори, да ће се отварати нова радна мјеста. То је оно што је Бијељини неопходно. Сигуран сам да ће то бити могуће и изводљиво са овом коалицијом од десетк политичких странака и са нашим кандидатом Мићом Мићићем, коме желим да оствари побједу на изборима.

Позивам и грађане да на изборе изађу у што већем броју како би та побједа била што убједљивија и снажнија, јер ће у том случају и Бијељина бити снажнија и ићи ће крупним корацима напријед“, поручио је Миленко Митровић. 

Семберија инфо