ДНС ГО БИЈЕЉИНА: САДЊОМ ЈАВОРА ОБИЉЕЖИЛИ ПОЧЕТАК ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ :: Semberija INFO ::

 

ДНС ГО БИЈЕЉИНА: САДЊОМ ЈАВОРА ОБИЉЕЖИЛИ ПОЧЕТАК ПРЕДИЗБОРНЕ КАМПАЊЕ


Почетак предизборне кампање Градски одбор Демократског народног савеза Бијељина обиљежио је конференцијом за штампу и садњом јавора. На конференцији, која је одржана у просторијма странке, говорили су предсједник ГО ДНС Дико Цвијетиновић, Милош Стевановић, пословни директор ДНС-а и предсједница Актива жена Хелена Стојић.

Како је рекао Цвијетиновић ДНС на локалне изборе излази самостално, а листу одборничких кандидата чини спој младости и искуства.

-Борићемо се за нашу Бијељину, за Републику Српску, за бољи живот наших грађана. Очекујемо да ћемо имати 5.000 гласова и три одборничка мандата. Наша кампања ће бити фер и коректна. Мислимо да ће Мићо Мићић, кандидат за градоначелника Бијељине, којем ћемо дати безрезерву подршку, остварити убједљиву побједу'', поручио је Дико Цвијетиновић, који је и носилац одборничке листе ДНС-а за Скупштину града Бијељина.

-ДНС је странка која може много понудити овом граду, јер је ДНС очишћен од оних који су били на више страна, а наша подршка Мићићу је потпуно искрена'', нагласио је Милош Стевановић и изразио увјерење да је освајање 5.000 гласова сасвим реално.

На посебан начин ова странка је започела предизборну кампању - садњом јавора.

-Јавор је чврст и снажан као што смо и ми и због тога смо и засадили то дрво'', поручила је Хелена Стојић, наглашавајући да је јако важно да омладина не одлази одавде и да треба учинити све да млади остану у свом граду и у својој земљи.

Семберија инфо