ЛИЈЕПЉЕЊЕМ ПРВОГ ПЛАКАТА ОЗВАНИЧИЛИ ПОЧЕТАК КАМПАЊЕ :: Semberija INFO ::

 

ЛИЈЕПЉЕЊЕМ ПРВОГ ПЛАКАТА ОЗВАНИЧИЛИ ПОЧЕТАК КАМПАЊЕ


Са градског трга у Бијељини, како је то било и протеклих година, Градски одбор Партије демократског одбора Бијељина озваничио је симболичним лијепљењем првог предизборног плаката почетак предизборне кампање за предстојеће локалне изборе у Бијељини.

Предсједник Градског одбора ПДП-а Славиша Марковић изразио је том приликом очекивање да ће ПДП у Бијељини на новембарским изборима остварити најбољи резултат од оснивања ове партије, истакавши да лидер странке Бранислав Бореновић, како је било најављено, није могао присуствовати овом чину због здравствених проблема.
„Очекујемо побједу заједничког  кандидата ПДП-а и СДС-а за градоначелника Љубише Петровића. Очекујемо да ће од петнаестог новембра Љубиша Петровић бити нови градоначелник Бијељине. Кампања је кренула, али је евидетно да и у владајућој коалицији има одређених проблема око усаглашавања подршке кандидату за градоначелника. За нас је то један додатни оптимизам. Очекујем да ће наш кандидат за градоначелника добити и додатну подршку током кампање. Са пуно оптимизма очекујемо петнаести новембар, односно очекујемо побједу нашег заједничког кандидата за градоначелника и наше листе“, рекао је Марковић, истакавши да се нада да ће кампања бити фер и коректна.

„Ми смо овдје у Бијељини опозиција актуелној власти. Аргументима  ћемо критиковати све оно што није добро, али ћемо нудити и добра рјешења. Већ смо израдили једну добру платформу о периоду развоја Бијељине од 2020. до 2024. године коју ћемо промовисати у наредних мјесец дана. Остали смо досљедни нашој програмској политици и нисмо мијењали курс наше политике. Очекујемо да ће то грађани знати препознати 15. новембра“, нагласио је Марковић.

Љубиша Петровић, кандидат СДС-а и ПДП –а за градоначелника, изјавио је да ће он лично и СДС у наредних мјесец дана доћи до сваког грађанина, стрпљиво саслушати њихове проблеме и да ће предложити конкретна рјешења за све оне који живе у Бијељини.

„Саслушаћемо и уважићемо потребе најмлађих, али и ђака, студената, незапослених, пензионера, припадника борачко – инвалидске популације и свих других. Понудићемо појединачна и системска рјешења која ће свима омогућити да достојанствено живе и да врате осмијех на своја лица. Онај ко воли свој град, неће га дијелити по било којем основу. Транспарентно и јавно ћемо дијелити подстицаје онима који то заслужују. Засукаћемо рукаве, поцијепаћемо ђонове и пружићемо руку сваком нашем суграђанину“, поручио је Љубиша Петровић.

Семберија инфо