ДЕМОС Бијељина представио обиљежја и слоган – БЕЗ ДИЛЕМЕ :: Semberija INFO ::

 

ДЕМОС Бијељина представио обиљежја и слоган – БЕЗ ДИЛЕМЕ


ГО ДЕМОС Бијељина данас је представио обиљежја и слоган странке на предстојећим локалним изборима. Под слоганом „БЕЗ ДИЛЕМЕ“ и уз паролу „Бијељина прије свега“, чланови ГО ДЕМОС Бијељина и кандидати на предстојећим локалним изборима окупили су се испред зграде Градске управе у Бијељини.

Очекивања ДЕМОС-а од предстојећих локалних избора су освајање четири одборничка мандата и око 8000 гласова. Потпредсједник странке и предсједник ГО ДЕМОС Бијељина Милан Дакић поручио је да је ДЕМОС увијек ту за грађане. 



„Ту смо за грађане, да посјетимо сваку мјесну заједницу, у сваки дио града и поразговарамо са нашим суграђанима. ДЕМОС ће наставити своју политику борбе за интересе грађана и њихово повјерење. Нећемо се бавити другима“, поручио је Дакић, који је и носилац листе ДЕМОС-а.

Својим препознатљивим стилом и вриједним радом желимо да постигнемо добар резултат, поручио је предсједник Регионалног одбора ове странке Чедомир Стојановић.

„Ми радимо све вријеме, и мимо кампање и за вријеме кампање. Једина разлика је што смо сада са нашим страначким обиљежјима. Жеља нам је да сваки дан помогнемо, али вјерујте да се ми нисмо никада удаљавали од грађана и нећемо то урадити ни убудуће“, рекао је Стојановић и изразио очекивање да ће ДЕМОС бити незаобилазан политички фактор и у Бијељини, али и у другим локалним заједницама.

Кандидат ГО ДЕМОС Бијељина за одборника Славиша Вујановић поручио је да им је град на првом мјесту.
„Потрудићемо се да стварамо боље услове за наше грађане. Окренути смо младима и сматрам да је ДЕМОС једна од ријетких странака која даје шансу младим људима да изграде каријеру и да се њихов глас чује. Трудићемо се да сви заједно 15. новембра будемо дио побједничког тима“, поручио је Вујановић.

Из ове странке још једном су поручили „Бијељина прије свега- без дилеме!“.

ДЕМОС