Уједињена Српска започела кампању :: Semberija INFO ::

 

Уједињена Српска започела кампању


Почетак изборне кампање озваничила је и Уједињена Српска. Вечерас је предсједник странке Ненад Стевандић изјавио да је својим доласком у Бијељину желио да покаже како је Уједињена српска тек сада уједињена и спремна да постигне завидне резултате на предстојећим изборима.



„Ми смо прије свега храбри и образовани људи који су још више мотивисани за постизање добрих резултата. Увјерени смо да ћемо се још више развијати и на најбољи начин бирати своје политичке представнике. Уједињена Српска је снага која подиже самопоуздање и мотивише грађане да се боре за љепшу, праведнију и бољу Републику Српску“, рекао је Стевандић и захвалио се грађанима Бијељине на подршци.



Носилац листе и предсједник градског одбора Уједињене Српске у Бијељини, Милан Трнинић, рекао је вечерас да се изборна листа странке састоји из младости и искуства и да је убијеђен како ће жељени циљ бити остварен.
„Ово је тек други дан кампање, али за нас, кампања је почела завршетком претходних избора. Све ово је само наставак и континуитет вриједног рада младих и озбиљних људи“, изјавио је Трнинић.

Семберија инфо - Љубица Божић