Коалиција СДА и НИП представила кандидате: Гледајте у дјела оних који траже ваше гласове :: Semberija INFO ::

 

Коалиција СДА и НИП представила кандидате: Гледајте у дјела оних који траже ваше гласове


На Локалним изборима 2020. ГО СДА Бијељина наступа у коалицији са странком "Народ и правда". Ова коалиција је данас уприличила прес конференцију на којој су се јавности обратили Мустафа Градашчевић, Јусуф Трбић, Сеад Трновац и Фадил Баћевац, четири кандидата са листе за скупштину Града Бијељина. 



Сва четири кандидата су се најприје лично обавезала, а затим су позвали и остале учеснике у изборном процесу на подручју Града Бијељина да актуелну изборну кампању реализују у политички коректној атмосфери, афирмишући позитивне вриједности и дјела. Представници чланица коалиције СДА-НиП су изразили спремност за пуну  кооперативност унутар коалиције, а све ради остварења зацртаних изборних циљева. Говорници су такође, цијенећи тренутно стање, позвали грађане Бијељине и Јање да искористе своје бирачко право и изађу на новембарске изборе.

Носилац листе и тренутни потпредсједник градске скупштине, Мустафа Градашчевић је подцртао циљ који ће представници ове листе имати пред собом у наредном периоду.

- Нова радна мјеста су наш главни циљ! Ми смо већ у контактима са одређеним инвеститорима, те ћемо у сарадњи са њима и осталим нивоима власти покушати да оживимо индустријску зону у Јањи. Због тога је неопходно да Бошњаци Бијељине и Јање имају своје представнике у органима градске власти, казао је Градашчевић.

Он је упутио и апел гласачима: "Гледајте у дјела оних који траже ваше гласове. Гледајте у оно што су урадили у претходном мандату и по томе их цијените. Моју подршку има онај који иза себе има конкретна дјела, небитно којег је политичког опредјељења, којег етноса, које вјере... Ја људе цијеним по ономе што раде. Нема друге подјеле!"

Семберија инфо - И.Гутић