​Мићић: Наш приоритет су интереси грађана :: Semberija INFO ::

 

​Мићић: Наш приоритет су интереси грађана


Данас је, тачно у подне, у централном дијелу Градског парка,  Странка демократске Српске Семберија Мићо Мићић озваничила почетак кампање за предстојеће локалне изборе, који ће се одржати 15. новембра.
 
Суграђанима су се обратили предсједник Странке демократске Српске Семберија Мићо Мићић, посланик Дарко Митрић, носилац кандидатске листе др Томо Ковачевић, те кандидати Бранка Марковић Савчић и Славена Рајић. Истакли су да су једина странка чије је сједиште у Бијељини, те  да су локал патриоте који прије свега желе добро нашем граду.

Предсједник СДС Семберија Мићо Мићић је рекао да је у  договору са 10 политичких субјеката који подржавају његов програм и њега као кандидата за градоначелника Бијељине потпуно сигуран да ће 15. новембра  славити убједљиву побједу.
 
- СДС Семберије има најбоље кандидате на листи, свих 36 људи некога представљају, а приоритет су интереси грађана. Ми смо и до сада радили заједно с грађанима и имали разумијевања према грађанима, радећи највише на инфраструктури. Сви ови људи који су препознали ту политику желе да заједно наставимо све оно што је добро, а оно што је било мање добро промијенићемо на боље. Као што смо некад обећали да ће бити урађена канализација,  затим  да ћемо уредити Градски парк и канал Дашницу, направити заштиту од поплава...све смо то успјели, исто тако желимо да кажемо да ће доћи и аутопут који ће Бијељину повезати са Бања Луком и Београдом, затим гас који је енергент будућности, спортска дворана и низ других пројеката. Само неке сам набројао, а укупно је  21 пројекат уговорен са другим политичким субјектима. Ја знам да ће људи стати иза СДС Семберија, знам да нам вјерују, зато што ми желимо да помогнемо и желимо да радимо управо оно што су интереси грађана. Зато 15. новембра заједно до побједе СДС Семберије и коалиција  ,,За Републику Српску и Семберију“, поручио је Мићић.


 
Др Томо Ковачевић носилац је листе која је, како каже, спој младости и искуства.
 
- Ми смо странка која је млада,  али у својим редовима имамо људе који су навикли да побјеђују. Ту смо да приђемо сваком нашем грађанину да бисмо чули које су њихове потребе , које су њихове жеље, а желимо  да радимо са свима. Ми смо странка која жели да се такмичи у добрим стварима, изјавио је др Ковачевић. 
 
Бранка Марковић Савчић је, истичући да је СДС Семберије Мићо Мићић млада и респектабилна странка, изразила жељу да у локални парламент уђе што више жена.
 
- Све области, све што чини живот једног града, наши кандидати покривају, и то добри кандидати. Ко год од њих уђе у скупштинску клупу то ће бити пун погодак, јер листа није била одавно овако квалитетна. Вољела бих да међу изабраним кандидатима буде што више жена, да међу њима будем и ја, али и ако не будем било која од мојих колегиница из странке која буде изабрана знаће да се бори, јер то је у природи жене,  изјавила је Бранка Марковић Савчић.

​Семберија инфо - М.Решидовић