ДОДИК: СИГУРАН САМ У ПОБЈЕДУ СНСД И РАЗВОЈ БИЈЕЉИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ДОДИК: СИГУРАН САМ У ПОБЈЕДУ СНСД И РАЗВОЈ БИЈЕЉИНЕ


Дворови су битна заједница за Бијељину и Републику Српску, а битна је свакако и за СНСД. Трудили смо се да свих ових година одржимо добру и квалитетну комуникацију,  а жеља нам је свакако, да ова мјесна заједница буде из дана у дан успјешнија“, рекао је носилац листе СНСД Бијељина Недељко Ћорић на трибини у Дворовима. Он је нагласио да о значају Дворова говори и долазак предсједника СНСД Милорада Додика, и потпредсједника СНСД Радована Вишковића са сарадницима. 



- Развој Дворова, Бијељине и Семберије нам је од изузетне важности и окупљени смо у том циљуи увјерењем у успјех“, рекао је Ћорић.

Актуелни градоначелник и кандидат за градоначелника Мићо Мићић, поздравио је предсједништво СНСД-а и високе званичнике ове странке, који су посјетили Дворове.

- Моје настојање да са предсједником СНСД Милорадом Додиком направимо синергију власти, управо говори о настојању да окупимо све политичке снаге и усмјеримо у још бржи развој града. Све што је било добро у претходном периоду настављамо, а што је било мање добро, радићемо да буде боље. Показаћемо да можемо, јер желимо да Бијељина буде јака локална заједница, а то подразумијева и јаку и стабилну Републику Српску. Приоритети су нам свакако интерес грађана, а ево полазимо из Дворова, гдје имамо комплекс који ћемо приоритетно завршавати и да у перспективи можемо запослити још најмање 100 људи, да Бања Дворови буде поново туристички бисер Семберије и шире“, рекао је Мићић.



Потпредсједник СНСД Радован Вишковић је, обраћајући се Дворовљанима рекао да би Бања требала бити симбол Семберије и Републике Српске.
- У хитној процедури ћемо рјешавати проблем Бање и ово ће бити објекат на понос свих нас. Овај дио Српске биће назначајнијие градилиште, а у близини Дворова ће се градити и историјски пројекат, који ће повезати Бања Луку и Београд. Као предсједник Владе РС бићу најпоноснији човјек кад то реализујемо, јер то је за наша покољења. СНСД се може похвалити пројектима с краја на крај Српске, а тако настављамо и даље. Желимо и радимо на равномјерном развоју, јер нам је Српска иста гдје год се појавимо јер ту живе наши људи“, рекао је Вишковић. Он је нагласио да ће у градњи ауто пута помоћи и , како је рекао,  „мајка Србија“. Такође је истакао да се актуелни градоначелник Бијељине Мићо Мићић и док је био у СДС, срчано борио за интерес града Бијељина.



- Увијек је показивао и показује људску жељу да развија свој град и своју Семберију, а предсједник Додик ме је задужио да управо са Мићићем разговарам како да заједничким снагама развијамо Семберију. Данас сам поносан што смо дошли до договора“, рекао је Вишковић.



Предсједник СНСД Милорад Додик је поздрављајући Дворовљање нагласио да ова странка стоји иза пројекта који се односи на ревитализацију Бање Дворови.
- Ово је важан капацитет за Српску, желимо да га унаприједимо, желимо јаку Бијељину у којој се проводе инвестиције, а све што планирамо прелази износ од 300 милиона КМ. Окупили смо се и крећемо у реализацију договореног, а вријеме ће показати да је то прави пут. Вјерујемо у Бијељину, а Бијељина је стратешки град Српске и наша активност је овдје и усмјерена. Заједно можемо много урадити, политичка стабилизација томе доприноси, а увјерен сам и у побједу СНСД-а на овим просторима“, рекао је Додик и нагласио да се политичари познају и памте по томе шта остављају иза себе, а не по причи. 

- Идемо да развијамо Бијељину као и Бања Луку, моје Лакташе, Вишеград, Требиње и свако друго мјесто у Српској“, поручио је Додик.

​Семберија инфо - Текст и Фото - О.Стјепановић