КОНФЕРЕНЦИЈА СДС: ЖЕЛИМО БИЈЕЉИНУ И РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ПО МЈЕРИ СВИХ ГРАЂАНА :: Semberija INFO ::

 

КОНФЕРЕНЦИЈА СДС: ЖЕЛИМО БИЈЕЉИНУ И РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ПО МЈЕРИ СВИХ ГРАЂАНА


Чланови Српске демократске странке у Бијељини, задовољни су одзивом грађана у мјесним заједницама, што је, како је истакнуто на конференцији за новинаре, “добар знак да народ зна и цијени праве вриједности”. 

Носилац листе СДС у Бијељини, Томица Стојановић, рекао је да ће СДС наредних дана, с обзиром на нове препоруке Института за јавно здравство РС, кампању водити у складу са тим, али ће свакако наћи начин да имају контакте са грађанима. Он такође сматра да се много средстава троши на пропагандни материјал, што је, како је рекао, “непотребно, јер боље је средства усмјерити за помоћ угроженом становништву”. 



Предсједник СДС Мирко Шаровић истакао је да је Бијељина узданица и право мјесто СДС-а.
- Овај град је град СДС-а, а не појединца. Дошли смо у Бијељину, дс подржимо кандидата за градоначелника Љубишу Петровића и листу СДС-а. Вјерујемо у њега и прави је избор, јер је поштен, млад, има карактер, поуздан је и потиче из честите породице”, рекао је Шаровић и додао да је ова странка, за начелнике и градоначелнике предложила више од 20 младих људи.

- У младим људима је будућност и перспектива, а предложили смо и четири даме као кандидате за начелнице општина”, рекао је Шаровић и нагласио да се ова странка залаже за Републику Српску по мјери свих грађана.

Кандидат за градоначелника Љубиша Петровић је нагласио да према народу иде са испруженом руком и отвореним срцем.
- Крајњи циљ ми је да олакшамо живот сваком појединцу у нашем граду и увјерен сам да наш народ то види и осјети. Поштоваћемо мјере Института за јавно здравство РС, али морам да нагласим да смо веома блиски са нашим грађанима и осјетимо њихов пулс. Заједно ћемо изградити Бијељину и Републику по мјери свих наших грађана”, рекао је Петровић.

Коференцији су присуствовали и потпредсједник СДС Радо Савић и члан предсједништва СДС Младен Босић.

​Семберија инфо - О.Стјепановић