ОДБОРНИЧКИ КАНДИДАТИ СНСД-а УРУЧИЛИ ПОМОЋ РАТНОМ ВОЈНОМ ИНВАЛИДУ - БОРЦИ ВРС ЗАСЛУЖУЈУ МНОГО ВИШЕ ОД ДРЖАВЕ И ДРУШТВА :: Semberija INFO ::

 

ОДБОРНИЧКИ КАНДИДАТИ СНСД-а УРУЧИЛИ ПОМОЋ РАТНОМ ВОЈНОМ ИНВАЛИДУ - БОРЦИ ВРС ЗАСЛУЖУЈУ МНОГО ВИШЕ ОД ДРЖАВЕ И ДРУШТВА


Тројица одборничких кандидата са листе СНСД-а др Немања Јанковић, др Александар Стевановић и Станислав Милошевић посјетили су данас породицу демобилисаног борца прве категорије и ратног војног инвалида Миленка Којића Коју у бијељинском насељу Гојсовац и том приликом  уручили им новчану помоћ за куповину огрева.



"Миленко је одликован борац, више пута рањаван , медицински тежак пацијент који годинама користи наше услуге у бијељинској болници. Нажалост, није једини случај који заслужује много више од државе  и друштва. Ово је данас пријатељска, материјална и финансијаска помоћ за куповину огрева ", рекао је  др Немања Јанковић одборнички кандидат.



Данашњој посјети породици Којић присутвовао је и проф. др Златко Максимовић који је изјавио да је помоћ ратним војним инвалидима морална обавеза  друштва.  "Ми смо и ранијих година, посјећивали и помагали ратним војним инвалидима и њиховим породицима. То ћемо наставити да чинимо и у наредном периоду, јер они су нас задужили и колико год учинили за њих, мало је", изјавио је Максимовић.   

Ратни војни инвалид Миленко Којић Која каже да већи дио инвалиднине потроши на лијекове, те да ће њему и његовој породици  ова помоћ пуно значити.  " Желим да се захвалим на данашњој посјети и финансијској помоћи која ми је уручена. Морам да нагласим да су ми др Максимовић и др Јанковић и ранијих година помагали, а не само у вријеме предизборне кампање. Више пута су ми излазили у сусрет за набавку лијекова које сам куповао у Србији, а ова средства ћу да искористим за набавку огрева", изјавио је Којић.

​Успјешна Српска