СДС Семберија у Доњем Магнојевићу – Циљ нису обећања, него дјела :: Semberija INFO ::

 

СДС Семберија у Доњем Магнојевићу – Циљ нису обећања, него дјела


Странка демократске Српске Семберија - Мићо Мићић одржала је у Доњем Магнојевићу састанак предсједника и замјеника мјесних одбора Регије село 3 на којем је разговарано о досадашњим реализованим пројектима и плановима за даљи развој Доњег, Средњег и Горњег Магнојевића.


 
Кандидат СДС Семберија за одборника у Скупштини Града Бијељина Перо Спасојевић истакао је овом приликом да је СДСС активно почео да ради у наведеним мјесним заједницама и разговара са мјештанима о начину рјешавања инфраструктурних проблема.
 
- За наредни период већ је договорено асфалтирање неколико путева на подручју Магнојевића, а мјештани су нам указали и на потребу за изградњом мокрог чвора у основној школи у Средњем Магнојевићу – навео је Спасојевић.
 
Предсједник СДС Семберија Мићо Мићић поручио је да циљ странке нису обећања, него дјела.
 
- Народ је свјестан да смо само на овим просторима изградили осам нових школа и да је у току градња девете, у Гoрњем Магнојевићу. Изборили смо се да једна од три петље за укључење на будући ауто-пут буде недалеко од Магнојевића и из дана у дан доказујемо да заједничко дјеловање са 10 политичких партија које нас подржавају већ даје резултате. Мјештани су нам указали и на проблем одласка људи са села, али то је генерални проблем који треба системски рјешавати и то ће свакако бити једна од тема којом ћемо се озбиљно бавити – истакао је Мићић.

СДС Семберија Мићо Мићић