СДС СЕМБЕРИЈЕ – НАСТАВИТИ ИНФРАСТРУКТУРНО УРЕЂЕЊЕ ГОЈСОВАЦ :: Semberija INFO ::

 

СДС СЕМБЕРИЈЕ – НАСТАВИТИ ИНФРАСТРУКТУРНО УРЕЂЕЊЕ ГОЈСОВАЦ


Уз поштовање свих прописаних хигијенско-санитарних и епидемиолошких мјера, синоћ је у Дому културе у Гојсовцу одржан предизборни скуп Регије 5 село на којем су представљени кандидати Странке демократске Српске Семберија - Мићо Мићић за Скупштину Града, а присутнима се обратио и Мићо Мићић, кандидат за градоначелника коалиције“Заједно за Семберију и Српску“.
 
- Као и до сада, заједно са мјештанима настојаћемо да у мјесној заједници Гојсовац створимо боље мјесто за живот и учествујемо у уређивању овог насеља. Ове године у насељу је пуштена у саобраћај асфалтирана дионица пута дужине 600 метара, за шта је из буџета Града и уз помоћ Министарства за људска права и избјеглице БиХ обезбијеђено 53.000 КМ. Ријешени су имовински односи око Дома културе који је обновљен и представља мјесто гдје Гојсовчани могу да организују друштвене догађаје – подсјетио је Мићић.
 
Након се захвалио присутним мјештанима што су издвојили вријеме да саслушају планове СДС Семберије за наредни период, Ратомир Драганић кандидат на одборничкој листи СДСС, најавио је уређивање још једне саобраћајнице у Гојсовцу.
 
 
- Мјештани који су основали мјесни одбор СДС Семберија су схватили да једино јединством локалне и републичке власти можемо остварити зацртане циљеве. Очекујемо побједу нашег кандидата за Градоначелника, али и најмање пет одборника листе СДСС-а у новом сазиву Градске скупштине, јер ћемо једино тако реализовати започете пројекте који ће промијенити лице Семберије на боље – закључио је Драганић.