АКТИВ МЛАДИХ СДС СЕМБЕРИЈА У РАЗГОВОРУ СА ГРАЂАНИМА :: Semberija INFO ::

 

АКТИВ МЛАДИХ СДС СЕМБЕРИЈА У РАЗГОВОРУ СА ГРАЂАНИМА


Актив младих Странке демократске Српске Семберија – Мићо Мићић дијелио је данас пролазницима промотивни материјал странке и разговарао са суграђанима о актуелним проблемима у локалној заједници.
 
- Упознали смо суграђане са програмом и кандидатском листом СДС Семберија и разговарали са младима. Сматрамо да је предсједник СДСС-а Мићо Мићић претходних година од Бијељине направио привредни, туристички, културни и спортски центар региона и да је заслужан што све већи број омладинаца приступа нашој партији – истакао је представник Актива младих Миљан Мађун.
 
Он је навео да су инфраструктурни пројекти које актуелни градоначелник Мићић спроводи са својим сарадницима доказ борбе за будуће генерације.
 

- Млади се највише жале на незапосленост, али изградња пословно-индустријских зона у Бијељини, ауто-пута и реализација других активности на локалном нивоу показују да се људи окупљени око Мићића боре за нова радна мјеста, за останак младих у Републици Српској, али потребно је и да се ми организујемо и дамо им подршку – додао је Мађун.