СПС: ЗДРАВЉЕ СТАНОВНИШТВА НА ПРВОМ МЈЕСТУ!!! :: Semberija INFO ::

 

СПС: ЗДРАВЉЕ СТАНОВНИШТВА НА ПРВОМ МЈЕСТУ!!!


Поштовани суграђани,
 
Као одговорни људи, наглашавамо да је здравље становништва приоритет свих нас! Предизборна кампања ни једног тренутка није нам у првом плану у односу на ваше здравље! Све планиране страначке активности, стављамо у други план са жељом да из свега изађемо здрави и без посљедица! Апсурдно је причати и обећавати нешто у вријеме високог степена заражених грађана!
 
Ви, као и ми, који очекујемо ваше повјерење, свјесни смо свих проблема у нашем друштву и свакако да нас чека пут опоравка у свим сегментима друштва! То ни једног тренутка нећемо запоставити, али изнад свега, морамо се сконцентрисати на оно најважније! Сачувати здравље и потрудити се да се стабилизује епидемиолошка ситуација!
 
Будимо тим, будимо сви одговорни и поштујмо прописане мјере заштите! Социјалистичка партија Српске уз вас је у сваком тренутку! Нећемо вас изневјерити, али нећемо вас излагати ризику по здравље! Чланови Социјалистичке партије Српске ГО Бијељина понашаће се одговорно у овим тешким данима!
 
Наш народ каже да се „послије кише увијек појави сунце“! У увјерењу да ће ти дани брзо доћи, остајте нам здрави, а ми смо ту за све што вам је потребно, не само у овим туробним данима, у изборним годинама, него и годинама кад морамо дјеловати да испунимо обећања која смо вам дали!