Одборнички кандидати бијељинског СНСД-а са грађанима: Са грађанима се најлакше остварују планови :: Semberija INFO ::

 

Одборнички кандидати бијељинског СНСД-а са грађанима: Са грађанима се најлакше остварују планови


У сладу са епидемиолошким мјерама, одборнички кандидати су разговарали са грађанима у мјесним заједницама Соколски дом и Галац. Носилац одборничке листе Недељко Ћорић је изразио велику захвалност мјештанима ових градских насеља због квалитетних иницијатива које су мјештани предложили. 

- СНСД ће наставити политику добрих идеја, а не са нападима и омаловажавањем наших политичких противника. Борићемо се политиком бољих рјешења, а не политиком демагогије, а најбоља потврда тога је да смо данас у средини гдје су добре идеје уродиле плодом. У ове двије мјесне заједнице смо много уложили, а обећавамо да ћемо уз ваше идеје и подршку, успјети много тога да вам обезбиједимо за квалитетан живот у градској средини", рекао је Недељко Ћорић, позивајући грађане да подрже актуелног градоначелника Бијељине Мићу Мићића, заједничког кандидата за градоначелника. 

Жељко Гребић, кандидат за одборника у Скупштини града, рекао је да је задовољан како се развија Мјесна заједница у којој живи. 

- Поносан сам на реконструкцију објекта Соколског дома и сигуран сам да ће овај споменик културе, значајно подићи ниво културних догађаја у Бијељини, што нам даје мотив да са сличним иницијативама и убудуће излазимо пред наше суграђане", потврдио је Гребић, а одборнички кандидат СНСД-а Јово Ранкић је рекао да неопходно да се ријеши питање коришћења спортских терена. 

Како је најављено, одборнички кандидати са листе СНСД-а, др Немања Јанковић, др Стојанка Николић, др Александар Стевановић, Нада Станчић и Станислав Милошевић, обиљежиће данас, 29. октобра, Свјетски дан борбе против можданог удара подјелом летака грађанима о начинима превенције и лијечењу можданог удара. 
Болести крвних судова су непријатељ број један у свијету и код нас, а међу њима је мождани удар трећи најважнији узрок обољевања и смртности, као и најчешћи узрок инвалидитета. Мождани удар код двије трећине болесника узрокује инвалидитет који најчешће за посљедицу има трајну радну неспособност.

Подјела летака биће организована у 13 часова испред градске библиотеке, а том приликом грађанима ће савјете о превенцији ове болести дијелити др Немања Јанковић, специјалиста васкуларне хирургије.