СДС СЕМБЕРИЈА У ЉЕЉЕНЧИ: МИ СМО ПРИМЈЕР ЛОКАЛПАТРИОТСКЕ СТРАНКЕ :: Semberija INFO ::

 

СДС СЕМБЕРИЈА У ЉЕЉЕНЧИ: МИ СМО ПРИМЈЕР ЛОКАЛПАТРИОТСКЕ СТРАНКЕ


Странка демократске Српске Семберија једина је странка која не иде по мишљење у Бањалуку или Сарајево, она је права локалпатриотска партија која се залаже за просперитет свих грађана Бијељине и Семберије, поручио је у Љељенчи носилац листе СДСС-а за предстојеће локалне изборе доктор Томо Ковачевић.
 
- Ми се састајемо са домаћинима, поштујући све епидемиолошке мјере, а сваки наш скуп доказује да ми нисмо странка која ради кампањски, већ да су наши чланови претходних 15 година имали шта да покажу, а СДСС је само наставак рада за развој модерне Семберије – истакао је Ковачевић.
 
Предсједник СДС Семберија Мићо Мићић нагласио је да је Љељенча једна од најразвијенијих мјесних заједница у Семберији.
 


- Док у неким мјесним заједницама има путева који никада нису асфалтирани, у Љељенчи се по други пут врши реконструкција одређених путева. То довољно говори о инфраструктурној развијености овог дијела Семберије, о вриједним и успјешним домаћинима, а податак да ћемо у овој и наредној години само у нова асфалтирања уложити око четири милиона КМ, јасно говори о нашој озбиљности – нагласио је Мићић и додао да су СДСС и људи око ње сигурни у побједу.
 
Домаћин Милорад Марковић, власник популарног излетишта у Љељенчи, похвалио је оснивање СДС Семберија.
 
- Изградио сам излетиште на више од шест хектара земљишта, а све ово не бих успио да нисам имао свесрдну помоћ Градске управе на челу са нашим градоначелником Мићом Мићићем – рекао је Марковић.

Семберија инфо