ДАЈЕМО ПРЕДНОСТ МЛАДИМ И СТРУЧНИМ :: Semberija INFO ::

 

ДАЈЕМО ПРЕДНОСТ МЛАДИМ И СТРУЧНИМ


У бијељинској МЗ Попови је, уз поштовање неопходних епидемиолошких мјера, одржан предизборни скуп Градског одбора Уједињена Српска Бијељина. Скупу је присуствовао и предсједник странке др Ненад Стевандић. Окупљеним Поповљанима су се обратили кандидати са листе Уједињене Српске за Скупштину града Бијељина.

Носилац листе и предсједник Градског одбора Уједињене Српске Бијељина, Милан Трнинић је, у кратким цртама, упознао присутне са развојним путем ове странке. Иако постоји тек пет година, ова релативно млада политичка организација је, захваљујући великом труду и напору њених чланова, постала респектабилан фактор на бх. политичком небу. Такав потенцијал ће се, према ријечима Трнинића, пренијети и на Бијељину, гдје ГО Уједињене Српске након новембарских избора очекује најмање два одборника у градској скупштини.


Присутнима се обратио и млади Бранислав Текић, апсолвент Факутета политичких наука у Бања Луци, нагласивши да је у политику закорачио како би у свом родном граду у праксу преточио теоријске обрасце учене и усвојене на факултету.

-Нама, у Уједињеној Српској је циљ да  изњедримо генерацију младих политичара који ће живјети за политику, а не од политике,“ акцентирао је Текић.

Предсједник Уједињене Српске др Ненад Стевандић се захвалио присутнима који су, упркос ризичном епидемиолошком стању у Бијељини, ипак дошли да подрже ову политичку странку. Подсјетио је на тимски дух Уједињене Српске, странке која подржава и форсира своје младе и образоване кадрове. Као битну карактеристику Уједињене Српске истакао је посвећеност странке развоју младих лидера, оних жена и мушкараца који ће својим моралним и интелектуалним ауторитетом доприносити непрестаном развоју нашег друштва.

-На путу изградње новог, бољег и праведнијег друштва Уједињена Српска показује да је боља и бржа од осталих политичких партија. Све то радимо како би они који знају, умију и који су честити добили највећу шансу. По томе се разликујемо од осталих. Такав наш приступ је исти и у Бања Луци и у Требињу и у Бијељини. Сви смо свуда исти и посвећени том циљу“, закључио је Стевандић.

Semberija info