БРАНКИЦА АЛЕКСИЋ, КАНДИДАТ УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ ЗА ОДБОРНИКА У СКУПШТИНИ ГРАДА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

БРАНКИЦА АЛЕКСИЋ, КАНДИДАТ УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ ЗА ОДБОРНИКА У СКУПШТИНИ ГРАДА БИЈЕЉИНА


Рођена 1983. године у Бијељини, гдје је завршила основну и средњу електротехничку школу. На Правном факултету Универзитета И. Сарајево, стекла је звање дипломирани правник, а на Интернационалном факултету у Брчко дистрикту стекла је звање професор математике и информатике.
 
Највећи дио радног времена провела је у просвјети радећи као секретар, али и као професор математике. Тренутно је запослена у Средњошколском центру ,,Михаило Петровић Алас’’ у Угљевику.
 
Сматра за себе да је професионална, комуникативна, добро организована и самоиницијативна. Један од њених основних политичких циљева и разлог кандидатуре за одборника, јесте залагање за равноправност између жена и мушкараца на јавним функцијама. Сматра да ваше мајке, кћерке и сестре могу много постићи својим трудом и залагањем.
 
-Можемо примијетити, уколико погледамо око себе, да је жена стуб свега. Из тог разлога, треба им дати прилику да докажу како могу ријешити поједине јавне проблеме и да су неправедно дискриминисане. Уколико сједнем у скупштинску клупу бићу, као што сам била и до сада, предана, правична и поштена“, поручује Алексићева.

Семберија инфо