Странка демократске Српске гради Бијељину будућности :: Semberija INFO ::

 

Странка демократске Српске гради Бијељину будућности


Поштовани суграђани,
 
Многи од нас нису свјесни свега што смо, заједничким радом, изградили у посљедњих петнаест година у Бијељини и Семберији. Међутим, они који из других средина долазе у нашу плодну равницу, често не могу да се начуде да је једна некад неразвијена општина на сјевероистоку Републике Српске за кратко вријеме постала водећи економски, привредни, образовни, спортски и културни центар региона.
 
Ова година је за цијели свијет била турбулентна, али је за нас у Бијељини, изгледа, судбоносна. Знате да ја на политику гледам као на договор и постизање компромиса и зато смо у 2020. години затворили једну књигу и отворили нову.
 
Оснивањем Странке демократске Српске Семберија, направили смо важан корак ка јакој регионалној странци чије је сједиште у Бијељини и која има будућност. Основали смо странку која је директно везана за интересе Семберије, јер стабилна локална заједница значи и стабилну Српску.
 
Након што смо постигли широку политичку коалицију на локалном нивоу, обезбиједили смо да се у Бијељини у наредном периоду реализује чак 21 капитални пројекат. Између осталог, довешћемо ауто-пут до Бијељине,  завршити насипе, изградити нову аутобуску станицу, нову градску спортску дворану, ватрогасни дом, нове улице, студентски центар и низ других пројеката...
 
Бијељина будућности подразумијева ће Бијељину по мјери свих њених грађана, а најважнији циљеви биће наставак изг-радње инфраструктуре, развој предузетништва и привлачење инвестиција, развој пољопривреде и брига о младима.
 
Ви знате да, када дам ријеч, ја је и испуним.Очекујем да подршку коју мени пружате дате и људима на листи СДС Семберија, јер је ријеч о листи које се не би постидјели ни много већи градови од Бијељине.
 
Зато, одлучно за Бијељину будућности!

(Stranka demokratske Srpske Semberija)