СДС Семберија у Бријесници: До сада више од пола милиона КМ за асфалтирање :: Semberija INFO ::

 

СДС Семберија у Бријесници: До сада више од пола милиона КМ за асфалтирање


Одборнички кандидати СДС Семберија и предсједник странке и кандидат за градоначелника на предстојећим локалним изборима Мићо Мићић посјетили су данас породицу Живка Вуковића из Бријеснице, истакавши да је претходних година обезбијеђено више од 600.000 КМ за инфраструктурни развој ове мјесне заједнице.
 
- СДС Семберија у свако домаћинство улази чистог образа, јер су иза нас дјела, а не ријечи и обећања. На листи смо окупили људе вриједне пажње, професионалце у свом послу, оне који могу помоћи да се Бијељина развија у сваком сегменту и не сумњамо да народ то препознаје – каже први човјек СДСС-а.
 
Члан Савјета Мјесне заједнице Бријесница Зоран Ракић захвалио је Мићићу и кандидатима за одборнике на досадашњој доброј сарадњи.
 
- Бријесница је једна од мјесних заједница у коју је највише уложено када је ријеч о инфраструктури. Тренутно постоје мањи захтјеви за постављање јавне расвјете, кошење и сјечење растиња уз главну путну дионицу, али вечерас смо добили обећање од градоначелника да ће и то бити ускоро завршено – додао је Ракић. 

Semberija info