СНСД БИЈЕЉИНА: ПОЛИТИКА КАО НАЧИН ДА СЕ СТВАРИ МИЈЕЊАЈУ НА БОЉЕ :: Semberija INFO ::

 

СНСД БИЈЕЉИНА: ПОЛИТИКА КАО НАЧИН ДА СЕ СТВАРИ МИЈЕЊАЈУ НА БОЉЕ


Кандидати СНСД за одборнике у Скупштини града Бијељина, поштујући епидемиолошке мјере, одржали су округли сто у Градском парку под именом „Политика као начин да се ствари мјењају на боље“, а поредставили су се  носилац листе Недељко Ћорић, те кандидати  Наташа Пејић, Вања Кусмук Орбовић, Мира Јошило, Васо Арсеновић, Горан Јањић, Јово Ранкић и Жељко Гребић, Кандидат Наташа Пејић истакла је потребу и значај жене у политици.

-Сматрам да жене треба да буду заступљене у политици, јер воде политку мира и стабилности. Странка којој ја припадам, дала је простор женама да буду политички активне, а у прилог иде чињеница да у СНСД имамо много жена које обављају одговорне функције на свим нивоима власти. СНСД подржава жене у политици, мотивише их да се политички ангажују, јер доприносе политици мира и стабилности“, рекла је Пејићева. Кандидат Горан Јањић истакао је значај младих у политици и нагласио да СНСД управо младим људима даје снажну подршку.

-Млади СНСД имају конкретне приједлоге и рјешења, а истовремено смо у сваком тренутку да у директном разговору са нашим грађанима и слушамо њихове жеље, идеје и мишљења. Циљ нам је да сви разговори са грађанима као резултат, буду реализација квалитетних и конкретних приједлога и закључака, а у интесесу свих“, рекао је Јањић. Кандидат Вања Кусмук Орбовић истакла је да ће се њен политички рад базирати првенствено на што бољим условима за најмлађе суграђане.

-С обзиром да сам просвјетни радник који ради са дјецом, схватам њихове потребе, а посебно дјеце у руралним срединама. Породица је стуб друштва, дјеца су будућност и снага сваке државе, а СНСД има снагу и вољу да на томе истински још активније ради“, рекла је Кусмук Орбовић. Носилац листе Недељко Ћорић нагласио је да је округли сто у Градском парку организован са циљем промовисања политика СНСД.

-С обзиром да на епидемиолошку ситуацију, сматрали смо да је округли сто на отвореном, уз поштовање епидемиолошким мјера, најсигурнији начин да са нашим грађанима директно разговарамо и доносимо заједничка рјешења, уз представљање свега што СНСД ради и планира да ради у интересу свих. СНСД константно води рационалну и разумну политику, а да је тако, показује нам све већа подршка наших грађана. Квалитет наших кандидата је препознатљив, њихове намјере су искрене и рјешења која нуде су конкретна. Свјесни смо сви шта можемо побољшати и ново урадити. Сигуран сам да ће политика коју води СНСД и наш кандидат за градоначелника Мићо Мићић, који иза себе има резултате, допринијети још бољим резултатима за наше грађане и наш град“, рекао Ћорић.