Драгиша Марјановић у Тријешници: СДС Семберија окренута локалној политици :: Semberija INFO ::

 

Драгиша Марјановић у Тријешници: СДС Семберија окренута локалној политици


Странка демократске Српске Семберија не тежи високој политици, него је окренута потребама своје локалне заједнице, поручио је у Тријешници кандидат СДСС-а за одборника у Скупштини Града Драгиша Марјановић. 
 
- Посјетили смо неке од домаћина у Тријешници који желе да асфалтирају пут до њихових домова и то ће бити реализована ускоро. Најважније је да смо у директном контакту са грађанима, да ослушкујемо њихове потребе и да настављамо да градимо урбану Семберију – истакао је Марјановић који је и координатор СДСС-а за регију од Велиног Села до Дворова. 
 
Мјештанин Тријешнице Велимир Митровић захвалио је кандидату СДС Семберија за градоначелника Бијељине Мићи Мићићу на посјети и појаснио да његове комшије захтијевају асфалтирање пута у дужини од 160 метара. 
 
- Када је ријеч о инфраструктури, преостало је само асфалтирање овог дијела улице и добили смо обећање да ће уз наше учешће од 30 одсто средстава, Градска управа обезбиједити остатак новца и да ће наш проблем ускоро бити ријешен. Иначе, у овом сокаку живи осам породица – додао је Митровић.

Semberija info