СА МЈЕШТАНИМА КОМИТСКЕ УЛИЦЕ О ОБНОВИ ИНФРАСТРУКТУРЕ :: Semberija INFO ::

 

СА МЈЕШТАНИМА КОМИТСКЕ УЛИЦЕ О ОБНОВИ ИНФРАСТРУКТУРЕ


Kaндидати Странке демократске Српске Семберија за градоначелника и одборнике данас су разговарали са мјештанима Комитске улице и том приликом им представили дио предизборног програма СДС Семберија и пројекте који су најављени за наредни период.

Носилац кандидатске листе за Скупштину Града др Томо Ковачевић је истакао да СДСС и у тешко вријеме епидемије покушава да остане у контакту са суграђанима.

- Не окупљамо велики број људи, јер поштујемо прописане мјере, али смо сигурни да ће грађани с којим разговарамо, пренијети својим комшијама и пријатељима шта смо урадили и шта ћемо радити послије избора. Можда ће неки бити изненађени, али изборни резултат ће показати да ће СДС Семберије ће бити међу водећим странкама у Бијељини – оцијенио је др Ковачевић, додајући да је ова странка опредијељена за сарадњу са свим странкама који свом граду желе добро.

Кандидат за одборника Зоран Софренић је истакао да је изградња и обнова инфраструктуре један од главних задатака локалне управе и да је тренутна градска власт доказала своју посвећеност том приступу, најавивши да ће ускоро бити обновљена дотрајала асфалтна подлога у прикључним улицама Комитске улице.