МАРКО ВЛАЧИЋ, одборнички кандидат Уједињене Српске за Скупштину града Бијељина: Треба дати прилику младим и образованим :: Semberija INFO ::

 

МАРКО ВЛАЧИЋ, одборнички кандидат Уједињене Српске за Скупштину града Бијељина: Треба дати прилику младим и образованим


Рођен 18. септембра 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршио је у Бијељини, а након тога и Факултет пословне економије, такође у Бијељини. Дипломирао је 2015. године и одмах након завшеног факултетског образовања, запослио се у „Дунав осигурању“ гдје ради и данас.



Са  поносом је рекао да је један од ријетких који је опстао у овом послу. Велики је љубитељ спорта. Активно се бави фудбалом од своје седме године. Учесник је бројних спортских дешавања, као и хуманитарних акција. Младост сама по себи носи одређену енергију, коју треба користити на најбољи начин и онда успјех не може изостати. То је циљ за који се Марко залаже у својој кандидатури за одборника.

Сматра да већ дуго гледамо и слушамо исте људе и да треба дати прилику младим и образованим људима да преузму иницијативу и да покажу да могу подићи град, али и државу на ноге. Такође, жели да се процес подмлађивања политичке сцене пренесе и на све будуће генерације. Вјерује да је то могуће постићи и да је то исправан пут којим ће корачати током цијеле своје политичке каријере.

Семберија инфо